Ελέφαντας ανοίγει με την προβοσκίδα του μπάρα για να περάσει τις γραμμές του τρένου

6 Μαρτίου, 201712:20 ΜΜ
More videos

Αυτός ο ελέφαντας αγαπάει την αδρεναλίνη και αποφάσισε πως η ζωή είναι μικρή για να περιμένει σε διαβάσεις.

Ο ελέφαντας έκανε μια βόλτα έξω από το Καταφύγιο Άγριας Ζωής Σαπραμάρι στην πολιτεία της Δυτικής Βεγγάλης στην Ινδία. Όταν έφτασε στις γραμμές του τρένου, βρήκε ένα εμπόδιο. Αντί όμως να περιμένει υπομονετικά ώστε να σηκωθεί η μπάρα και μη μπορώντας να περπατήσει γύρω από αυτό λόγω ενός μεταλλικού φράχτη, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την προβοσκίδα του και πέρασε από κάτω.

Ο ελέφαντας που αγαπά την αδρεναλίνη αποφάσισε πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένει.

Οι αμήχανοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον ελέφαντα σε δράση. «Ο ελέφαντας σήκωσε προσεκτικά την μπάρα με την προβοσκίδα του», αναφέρει ο Ρόνι Τσόουντχουρι.

Ωστόσο, ακόμη κι αφού πέρασε από το εμπόδιο, το έβαλε προσεκτικά στην θέση του. Το ζώο περπάτησε στο δρόμο, πάνω στις ράγες και επέστρεψε πίσω στο δάσος.

Ο ελέφαντας έκανε μια βόλτα έξω από το Καταφύγιο Άγριας Ζωής Σαπραμάρι στην πολιτεία της Δυτικής Βεγγάλης στην Ινδία. Όταν έφτασε στις γραμμές του τρένου, βρήκε ένα εμπόδιο.

Αντί όμως να περιμένει υπομονετικά ώστε να σηκωθεί η μπάρα και μη μπορώντας να περπατήσει γύρω από αυτό λόγω ενός μεταλλικού φράχτη, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την προβοσκίδα του και πέρασε από κάτω.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τον ελέφαντα σε δράση.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News