Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΕλεάνα Παπαϊωάννου για Πετράκο – «Δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη ότι προσπαθεί...

Ελεάνα Παπαϊωάννου για Πετράκο – «Δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη ότι προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια για να αποκτήσει δημοσιότητα»

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Άννα Ζηρδέλη, για τον Γρηγόρη Πετράκο αλλά και τις κατά καιρούς αναρτήσεις του περί κορονοϊού που σχολιάζονται έντονα.

«Με ενοχλεί ο διαχωρισμός των ανθρώπων, αυτό παραπέμπει σε άλλες εποχές. Το ότι μπορεί να υπάρχει και μια άλλη άποψη για κάτι που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, είναι θεμιτό, δημοκρατία είναι αυτό. Όσο υπάρχουν και αντίθετες απόψεις μέσα από τον διάλογο μόνο καλά πράγματα μπορούν να βγουν», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Για την Γρηγόρη Πετράκου ανέφερε: «Αυτό που δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη και το έχω ακούσει κατά καιρούς είναι ότι προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια για να αποκτήσει δημοσιότητα και όλα αυτά. Είναι ένα σπουδαίο μυαλό ο Γρηγόρης, προέρχεται από μια εξαιρετικά μορφωμένη και σοβαρή οικογένεια, ο ίδιος είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και ένας από τους πιο σπουδαίους μουσικούς που έχει αυτή εδώ η χώρα», δήλωσε η Ελεάνα Παπαϊωάννου η οποία γνωρίζει τον γνωστό μουσικό από την εποχή που συνυπήρξαν μαζί στο Fame Story.

Και ξεκαθάρισε: «Αν ήθελε όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται μέσα στα πράγματα και στην επικαιρότητα, θα μπορούσε να το κάνει και μέσα από τις σχέσεις που μπορεί να είχε και τα προσωπικά του, αλλά δεν είναι αυτό το στυλ του. Είναι αστείο αυτό για τον Γρηγόρη», δήλωσε στην κάμερα του Alpha η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Τα πιο σημαντικά