Ελασσόνα: «Θα το πατούσα το μωρό, νόμιζα ότι ήταν σακούλα – Ευτυχώς φρέναρα», λέει σοκαρισμένη η 27χρονη που βρήκε το βρέφος

29 Σεπτεμβρίου, 2021 10:29 ΜΜ
More videos

Άγιο είχε το μωράκι 11 μηνών στην Ελασσόνα, που βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης να μπουσουλάει μόνο του, στη μέση του δρόμου, με μια 27χρονη οδηγό να φρενάρει τελευταία στιγμή και να μαζεύει το βρέφος…

Η νεαρή γυναίκα μίλησε για τις στιγμές που βίωσε και πως μετά πήρε στην αγκαλιά της το μωρό και κάλεσε την αστυνομία.

Σημειώνεται, πως το βρέφος κινδύνευσε σοβαρά, καθώς μπουσουλούσε σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης, απ’ όπου περνούν πολλά αυτοκίνητα. Μάλιστα, πίσω από το όχημα της 27χρονης κινείτο ένα φορτηγό.

Όπως εξηγεί, μιλώντας στον Alpha, δεν κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για ένα μωρό στη μέση του δρόμου.

«Με το που έστριψα για να βγω στον κεντρικό δρόμο, στην αρχή μου φάνηκε σακούλα. Λέω σακούλα δεν είναι. Μετά λέω, γάτα. Η γάτα όμως με το που βλέπει φώτα φεύγει κατευθείαν. Με το που άναψα τη μεγάλη σκάλα των φώτων, είδα το μωρό. Εκείνη τη στιγμή απλά πάτησα φρένο, έτοιμη να βγω από το αυτοκίνητο. Κατέβηκα αμέσως, είχα το κινητό στο χέρι για να πάρω τηλέφωνο και κατευθείαν πήρα το ‘100’ ενώ είχα αγκαλιά το μωρό. Στο “100” δεν κατάλαβαν αμέσως τι έλεγα, γιατί ήμουν σοκαρισμένη και ακόμα είμαι, γιατί ειλικρινά το μωρό θα του πατούσα… Ήταν ένα μέτρο μακριά από την αριστερή μου ρόδα…».

Περιγράφει στη συνέχεια πως φώναζε βοήθεια μήπως την ακούσει κάποιος και πράγματι, την άκουσε ένας περαστικός. «Αμέσως ήρθε η αστυνομία, μέσα σε δευτερόλεπτα», είπε η 27χρονη οδηγός.

Ανέφερε στη συνέχεια ότι στο σημείο εμφανίστηκε και η μητέρα του βρέφους, καθώς την φώναξε ένας γείτονας. «Ήταν σε κατάσταση αμόκ, δεν καταλάβαινε…», δήλωσε η νεαρή οδηγός για να συμπληρώσει: «Είχαμε και οι δύο τον Θεό μαζί μας».

Δείτε το βίντεο: