Έλαμψε η Κάτια Ζυγούλη στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά

9 Δεκεμβρίου, 2017 8:38 ΜΜ
More videos

Σε μία τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πλευρό του Σάκη Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη. Η σύζυγος του κορυφαίου Έλληνα σταρ άλλωστε δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τις πρεμιέρες του. Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια του Estate και απόλαυε το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο αγαπημένος της μαζί με τον Μπάμπη Στόκα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Κάτια εμφανίστηκε με ένα χρυσό φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και φυσικά μάγεψε τους πάντες με την παρουσία της. Λίγα λεπτά πριν ο Σάκης βγει στη σκηνή, οι δυο τους μοιράστηκαν στιγμότυπα από το καμαρίνι. Φαίνεται πως το ζευγάρι είχε τρελά κέφια και το απέδειξε και αργότερα on stage.

Ο Σάκης Ρουβάς δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει κάποια από τα κομμάτια που ερμήνευσε στη γυναίκα της ζωής του κι εκείνη φυσικά ανταποκρίθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο στο “φλερτ” του.

Η Κάτια Ζυγούλη με ην κολλητή της, Νότα Παπαναστασίου

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βίντεο όπου η Κάτια Ζυγούλη δεν διστάζει να είναι διαχυτική με τον σύζυγό της την ώρα που εκείνος χορεύει μπροστά της μία από τις επιτυχίες του.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη “ρουβίτσα” του. Παραμένει full ερωτευμένη μαζί του εδω και 14 χρόνια ενώ έχουν δημιουργήσει μαζί μία όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια με τέσσερα παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

[tlife]