Ελάφι παρεμβαίνει σε φωτογράφιση για μωρά και το αποτέλεσμα είναι αξιαγάπητο!

4 Νοεμβρίου, 2015 7:47 ΜΜ
More videos

Όταν ο μόλις 1 μηνών Connor πόζαρε για μια φθινοπωρινή φωτογράφιση, κανείς δεν περίμενε να εμφανιστεί ένα μεγάλο και όμορφο ελάφι. Η Maggie το ελάφι είναι αγαπητή στη δημόσιο πάρκο Sam Houston Jones της Λουιζιάνα. Διασώθηκε πριν καιρό και οι υπεύθυνοι την τάιζαν με το χέρι. Έτσι, δεν είχε κανένα πρόβλημα να ποζάρει στην κάμερα μετατρέποντας την τυχαία συνάντησή τους σε μια όμορφη ευκαιρία για φωτογράφιση.

«Η Magiie, ταϊζόταν με το χέρι όσο ήταν μωρό έτσι νιώθει πολύ άνετα με τους ανθρώπους. Πάντα προσέχαμε να βρίσκεται κάποιος που ξέρει από ζώα εκεί δίπλα γιατί το ελάφι είναι άγριο ζώο.» είπε η φωτογράφος Megan Rion στο Yahoo Parenting.

«Είδαμε το ελάφι να εμφανίζεται σε πέντε διαφορετικές φωτογραφίες. Δεν ήξερα πως θα εμφανιζόταν στο σημείο οπού μου αρέσει να τραβάω φωτογραφίες.»

Αυτό είναι το βίντεο με την καταπληκτική συνάντηση του μωρού και του ελαφιού που μπορεί να μαγέψει τους πάντες.

deer-photobombs-baby-photoshoot-maggie-connor-megan-rion-9 deer-photobombs-baby-photoshoot-maggie-connor-megan-rion-2 deer-photobombs-baby-photoshoot-maggie-connor-megan-rion-4 deer-photobombs-baby-photoshoot-maggie-connor-megan-rion-1

Facebook
Ακολουθήστε μας στο facebook: