Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
διάφοραΕλάχıστοι το γνωρίζουν: Οι 4 λóγοι που οι άνθρωποι δεν χαμογελούσαν ποτέ...

Ελάχıστοι το γνωρίζουν: Οι 4 λóγοι που οι άνθρωποι δεν χαμογελούσαν ποτέ στις παλıές φωτογραφίες

Οι αγέλαστοι άνθρωποι στις παλιές φωτογραφίες, είχαν αρκετούς λόγους για να μην χαμογελάσουν, τους οποίους εξηγεί ένας tiktoker.

Τα παλιότερα χρόνια, τα χρήματα ήταν λίγα, ο κόσμος ζούσε σ’ ένα χάος και βρισκόταν στο χείλος της παγκόσμιας κατάρρευσης, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χαμογελάσει κανείς. κατάρρευσης.

Μπορεί η κατάσταση αυτή να μην είναι και τόσο διαφορετική από το σήμερα, όμως, στις μέρες των social media οι φωτογραφίες απεικονίζουν μόνο χαμογελαστά πρόσωπα.

Οι αγέλαστοι άνθρωποι στις παλιές φωτογραφίες είχαν τέσσερις λόγους

Ωστόσο, τους προηγούμενους αιώνες, υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που οι άνθρωποι δεν χαμογελούσαν στις φωτογραφίες, όπως εξηγεί σε βίντεό του ο TikToker Dylan Page.

@dylan.page

Mmm love a small mouth🤤

♬ original sound – Dylan Page

Δεν τους άρεσαν οι φωτογραφίες

Όπως αναφέρει, αρχικά στον κόσμο δεν άρεσαν οι φωτογραφίες, αφού τις φοβόντουσαν οι περισσότεροι, καθώς ήταν μια νέα τεχνολογία που οι άνθρωποι δεν την καταλάβαιναν.

Διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς και χαλασμένα δόντια

Τα πρότυπα ομορφιάς ήταν διαφορετικά τότε, καθώς το μικρό στόμα ήταν στην πραγματικότητα το επιθυμητό, ενώ και η στοματική υγιεινή δεν ήταν όπως σήμερα, με τους περισσότερους ανθρώπους εκείνη την εποχή να έχουν χαλασμένα δόντια χαλασμένα, που είχαν σαπίσει. Οπότε ήταν δύσκολο να χαμογελάει κανείς με αυτά τα δόντια σε μια φωτογραφία.

Το χαμόγελο σαν σύμπτωμα ψυχασθένειας

Ωστόσο ένα άλλο πράγμα που ήθελαν να αποφύγουν, ήταν να φαίνονται ψυχασθενείς. Το να έχει κάποιος ένα πλατύ χαμόγελο ερμηνευόταν ως σύμπτωμα «τρέλας» παλιά, ενώ το να στέκεσαι ακίνητος και χωρίς συναισθήματα δεν ήταν καθόλου περίεργο.

Ο χρόνος για την λήψη φωτογραφίας

Τέλος, ένας άλλος απλός λόγος ήταν πως για την λήψη μια φωτογραφίας χρειαζόταν αρκετός χρόνος και συγκεκριμένα έως και 15 λεπτά, που σημαίνει ότι το να κρατάει κάποιος το πρόσωπό του σε μια θέση, ακίνητος με ένα χαμόγελο ήταν κάπως κουραστικό.

elachistoi to gnorizoyn oi 4 logoi poy oi anthropoi den chamogeloysan pote stis palies fotografies 1 elachistoi to gnorizoyn oi 4 logoi poy oi anthropoi den chamogeloysan pote stis palies fotografies

 

Τα πιο σημαντικά