Εκτροφέας γουρουνιών σκότωσε 49 γυναίκες περνώντας τες από την μηχανή του κιμά

24 Ιανουαρίου, 2018 7:39 ΜΜ
More videos

Ένα καινούργιο ντοκιμαντέρ για έναν από τους πιο άγριους κατά συρροή δολοφόνους του κόσμου εξετάζει τις τρομερές δολοφονίες του και φέρνει στην επικαιρότητα μια ομολογία από το κελί του.

Ο Ρομπέρ Πάικτον, ένας εκτροφέας χοίρων από τον Καναδά, έσφαξε 49 γυναίκες στο σπίτι του, τις οποίες στην συνέχεια πέρασε από την μηχανή του κιμά και πούλησε το κρέας τους στους πελάτες του. Ο Πάικτον συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2002. Τώρα, βρίσκεται στην φυλακή στην Βρετανική Κολομβία.

Το καινούργιο επεισόδιο της εκπομπής Voice of A Serial Killer που βγήκε στον αέρα της Βρετανικής τηλεόρασης την περασμένη Τετάρτη εξέτασε τις δολοφονίες του Πάικτον και τα πλάνα με τις ομολογίες από το κελί του.

Δείτε το βίντεο

Ο Πάικτον δεν γνώριζε ότι μιλούσε σε μυστικό αστυνομικό, όταν του εξομολογήθηκε ότι στόχος του ήταν να δολοφονήσει 50 γυναίκες και δήλωσε απογοητευμένος που έγινε “απρόσεχτος” και δεν έφτασε τον στόχο του για μια γυναίκα.

Ο Πάικτον παρέσυρε τις γυναίκες στο αγρόκτημά του όπου τις βίαζε και τις σκότωνε. Μερικές τις τάιζε στα γουρούνια του και άλλες τις πέρναγε από την μηχανή του κιμά και πουλούσε το κρέας τους στους πελάτες του.

Ο κατά συρροή δολοφόνος συνελήφθη το 2002, όταν η αστυνομία βρήκε μερικά πράγματα που ανήκαν σε αγνοούμενες γυναίκες στην φάρμα του. Στο αγρόκτημά του πήγαν τυχαία για να ερευνήσουν μήπως είχε παράνομα όπλα στην κατοχή του.

Η έρευνα της αστυνομία βρήκε αποδείξεις DNA από 26 αγνοούμενες γυναίκες στην φάρμα του.

Αεροφωτογραφία της φάρμας. Οι ντόπιοι την αποκαλούσαν “βασίλειο των γουρουνιών.”

Οι τεχνικές δολοφονίας του διέφεραν. Σε μερικές περιπτώσεις έκανε ενέσεις στις γυναίκες με αντιψυκτικό, λέγοντάς τους ότι είναι ναρκωτικά. Σε άλλες περιπτώσεις τις μαχαίρωνε μέχρι θανάτου.

“Ο Ρόμπερτ Πάικτον ήταν ένας κατά συρροή δολοφόνος που έκανε τον σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι να μοιάζε με άγγελο. Δεν υπήρχε τίποτα πάνω του που να ξεχωρίζει. Ήταν γνωστός για τις παρέες του με πόpνες, αλλά όταν εξαφανίστηκαν πολλές γυναίκες κανένας δεν μπορούσε να κάνει την σύνδεση”, ανέφερε ο συγγραφέας Γουένσλεϊ Κλάρκσον.

Οι αγνοούμενες γυναίκες που δολοφόνησε ο Πάικτον.

Πολλές από τις οικογένειες των γυναικών είχαν καταγγείλει τον Πάικτον, αλλά η αστυνομία δεν τους έδωσε σημασία γιατί οι περισσότερες γυναίκες ήταν πόpνες ή εθισμένες στα ναρκωτικά.

Το 1997, μια γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει από την φάρμα του αφού πρώτα τον είχε μαχαιρώσει.

Πήγε κατευθείαν στην αστυνομία και τον κατήγγειλε, αλλά οι Αρχές την θεώρησαν αναξιόπιστη μάρτυρα, επειδή ήταν γuμνή και δεν τον συνέλαβαν.

Όταν τελικά τον συνέλαβαν, η αστυνομία παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να τον είχε συλλάβει νωρίτερα.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: