Εκτός εκπομπής ο Αλέξανδρου μετά το ξέσπασμα και τα κλάματα της Τούνη

28 Σεπτεμβρίου, 2021 8:17 ΜΜ
More videos

Χωρίς τον Μίμη τον Αλεξάνδρου ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο συνεργάτης της ένιωσε χθες μια αδιαθεσία και για προληπτικούς λόγους αποφάσισε να μείνει σπίτι του ενώ περιμένει να βγουν και τα αποτελέσματα του μοριακού του τεστ.

«Επειδή δε βλέπετε το αγόρι μας το όμορφο, τον ξεματιάσαμε χθες αλλά να σας πω ότι δεν αισθανόταν πολύ καλά, το είδατε, το είπαμε και κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Το πιο λογικό είναι να έχει μια γαστρεντερίτιδα, όμως, για προληπτικούς λόγους κάναμε όλοι μοριακά τεστ χθες βράδυ. Είμαστε όλοι αρνητικοί όμως πρέπει να βγει και το μοριακό τεστ του Δημήτρη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, συνδέθηκε μέσω Skype με τον μαιντανάκο ο οποίος ανέφερε: «Μου λείπετε και ευχαριστώ πολύ που με έχετε πάρει τόσα τηλέφωνα. Χθες αισθάνθηκα λίγο περίεργα και για προληπτικούς λόγους επειδή έκανα και πολλές φορές εμετό είπα να κάτσω για λίγο στο σπίτι, περιμένω και τα αποτελέσματα του pcr. Έχω κάνει και το εμβόλιό μου αλλά για προληπτικούς λόγους και μέχρι να βγει το αποτέλεσμα είπα να κάτσω σπίτι»