Εκτός Χρυσής Αυγής ο Νίκος Μίχος – «Αποφάσισα με βαριά καρδιά να αποχωρήσω»

26 Σεπτεμβρίου, 20178:49 ΜΜ
More videos

«Εγκατέλειψε» το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής ο Νίκος Μίχος, διότι διαπίστωσε… κωλυσιεργία και άλωση του κομματικού μηχανισμού από τους εχθρούς. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, αφήνοντας αιχμές για Μιχαλολιάκο, η «κωλυσιεργία έδωσε το δικαίωμα ουσιαστικά στους εχθρούς του κινήματος να δυναμώσουν και από τη μία να αλώσουν τον κομματικό μηχανισμό κι από την άλλη έπαψε να αφουγκράζεται όλους αυτούς που “μάτωσαν” για να φτάσει η Χρυσή Αυγή εκεί που έφτασε».

«Δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες, αλλοιθωρίζοντες καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής», γράφει σε άλλο σημείο και επισημαίνει πως «τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει ένας ανηλεής πόλεμος κατά των ιστορικών στελεχών του κινήματος» συνεχίζει τη… δραματική επιστολή του, κατηγορώντας «κάποιους» που «ίσως να μην επιθυμούν και την εκλογική επιτυχία του κινήματος».

Βαθιά… λυπημένος για όλα αυτά, ενημερώνει ότι «με βαριά καρδιά» αποφάσισε να αποχωρήσει. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μίχος είναι κατηγορούμενος στη δίκη για την οργάνωση και το όνομά του έχει εμπλακεί σε πολλά επεισόδια εντός και εκτός Βουλής.

Ιδού και η σχετική επιστολή:

[documento]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News