Έκθεση σας επιτρέπει να περπατήσετε στην βροχή χωρίς να βραχείτε.

Ιαν 10, 2016 10:34 ΜΜ
More videos

Το Rain Room (δωμάτιο βροχής) της Random International είναι ένα συναρπαστικό περιβάλλον συνεχούς πτώσης νερού που σταματάει μόλις εντοπιστεί ένα ανθρώπινο σώμα. Η εγκατάσταση προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βιώσουν κάτι που είναι φαινομενικά αδύνατο: Την ικανότητα να ελέγξουν την βροχή.

Μετά την έκθεση Barbican στο London και στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης, το Rain Room βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Los Angeles County Museum of Art (LACMA) μέχρι τις 6 Μαρτίου του 2016.

Στο δωμάτιο επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία πέντε με επτά ανθρώπων. Το Rain Room χρησιμοποιεί περίπου 2.000 λίτρα νερού τα οποία ανακυκλώνονται φιλτράρονται και χρησιμοποιούνται ξανά σε όλη την διάρκεια της έκθεσης.

ekthesi-sas-epitrepei-na-perpatisete-stin-vroxi-xwris-na-vraxeite-07 ekthesi-sas-epitrepei-na-perpatisete-stin-vroxi-xwris-na-vraxeite-06 ekthesi-sas-epitrepei-na-perpatisete-stin-vroxi-xwris-na-vraxeite-05 ekthesi-sas-epitrepei-na-perpatisete-stin-vroxi-xwris-na-vraxeite-04 ekthesi-sas-epitrepei-na-perpatisete-stin-vroxi-xwris-na-vraxeite-03 ekthesi-sas-epitrepei-na-perpatisete-stin-vroxi-xwris-na-vraxeite-02

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: