Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΈκτακτο – Πολύ άσχημα τα νέα για τον Τράγκα. Η καρδιά του...

Έκτακτο – Πολύ άσχημα τα νέα για τον Τράγκα. Η καρδιά του υπολειτουργεί

Μεγάλη μάχη για τη ζωή του δίνει ο Γιώργος Τράγκας, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» – Το έμφραγμα του προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί στεντ

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» και δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από επιπλοκές λόγω κορονοϊού.

Ακριβώς πριν μια εβδομάδα εισήχθη στο «Σωτηρία» έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό και παραμένει διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτρέψουν την περαιτέρω επιδείνωση της υγείας του. Μάλιστα, με βάση τα όσα αναφέρει σε νέα ενημέρωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας πως «η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων». Και καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος Γιώργος Τράγκας: «Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!».

Οπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, ο Γιώργος Τράγκας είχε υποστεί έμφραγμα το βράδυ της Πέμπτης, κάτι που οδήγησε και στη διασωλήνωσή του την επόμενη ημέρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που είναι ανεμβολίαστος, μέχρι την Τετάρτη υποστηριζόταν αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, ενώ η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή, παρά την επιβάρυνση του οργανισμού του λόγω υποκείμενου νοσήματος -σακχαρώδης διαβήτης- δημιούργησε αρχικά μικρή αισιοδοξία στους γιατρούς, που τηρούσαν στάση αναμονής. Ωστόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής ο οργανισμός του έδειξε πως ήταν αναγκαία η διασωλήνωση, μετά και το έμφραγμα που υπέστη.

Τα πιο σημαντικά