Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜέγαρα: Νεκρός Ρομά από καραμπίνα σε συμπλοκή με άλλον Ρομά μέσα στον...

Μέγαρα: Νεκρός Ρομά από καραμπίνα σε συμπλοκή με άλλον Ρομά μέσα στον καταυλισμό

Ρομά έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης, έπειτα από διαπληκτισμό με άλλον Ρομά, μέσα σε καταυλισμό.

Ρομά σκοτώθηκε από πυροβολισμό στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ Ρομά σε καταυλισμό της περιοχής. Ο ένας από τους δύο, τον πυροβόλησε στο στήθος, πιθανότατα με καραμπίνα, από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων όπου εξέπνευσε.

Επεισόδια στον Ασπρόπυργο και τα Μέγαρα

Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών νωρίτερα στην περιοχή του Ασπροπύργου, στα σύνορα με τη Φυλή, στην οδό Δυιλιστηρίων, το βράδυ της Πέμπτης, ενώ κλιμακώνονται τα επεισόδια για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, σε διάφορα σημεία της χώρας και κυρίως στη δυτική Αττική.

Οι Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ που προσέγγισαν το σημείο, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Την ίδια ώρα, καίγεται αυτοκίνητη στο λεωφόρο Παναγίας Φανερωμένης, ωστόσο η αστυνομία δεν επιτρέπει στην Πυροσβεστική να επέμβει εξαιτίας του κινδύνου, δεδομένου ότι χθες και πυροσβεστικό όχημα δέχθηκε πυροβολισμούς.

Η κυκλοφορία στην περιφερειακήξ οδό του Αιγάλεω έχει διακοπεί από το ύψος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου έως τη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Επεισόδια σημειώνονται και στα Μέγαρα, στον παράδρομο του 40ο χλμ. της Εθνικής Οδού. Η κυκλοφορία διακόπηκε στην παλαιά εθνική οδό από το 39ο έως το 42ο χιλιόμετρο.

Τα πιο σημαντικά