Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΆντζελα Δημητρίου: Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια - 'Έφυγε από τη ζωή...

Άντζελα Δημητρίου: Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια – ‘Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Θρήνος για την Άντζελα Δημητρίου – Πέθανε η μητέρα της – H μητέρα της λαϊκής τραγουδίστριας ήταν 96 χρόνων και οι δύο τους είχαν πολύ στενή σχέση μεταξύ τους.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Άντζελα Δημητρίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε η πολυαγαπημένη της μητέρα σε ηλικία 96 χρόνων. Η τραγουδίστρια βιώνει δύσκολες καθώς στιγμές καθώς έχασε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της.

mitera antzelas dimitriou

“Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και με μεγάλωσε με αξίες και αρχές που με βοηθάνε να περπατάω το μονοπάτι της ζωής μου. Μητέρα σ’ αγαπώ πολύ και χάνομαι στην αγκαλιά σου”, είχε εξομολογηθεί παλαιότερα μέσω Instagram η Άντζελα Δημητρίου για τη μητέρα της.

183574769 1531293203736722 867646364267636629 n

“Η πρώτη λέξη που θα πω, είναι η λέξη ΜΑΝΑ.  Σ´ ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες. Θέλω πάντα να σε έχω γερή και δυνατή. Είμαι περήφανη για σένα. Σ´ αγαπώ πολύ πολύ” είχε γράψει σε πιο παλιά σε ανάρτηση της η Άντζελα Δημητρίου

Τα προβλήματα υγείας της μητέρας της

«Η μαμά μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, μα πάρα πολύ, αλλά της το ξεπλήρωσα εγώ. Κάποια στιγμή της είπα πως “θα σταματήσω από τη δουλειά και θα σε έχω στο σπίτι για να σε βάλω σε μια χρυσή πολυθρόνα. Δεν μπόρεσα να της βάλω χρυσή, της έβαλα μια δερμάτινη όμως και καθόταν», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξής της η Άντζελα Δημητρίου για την μαμά της.

Μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου έχει δημοσιεύσει πολλές φορές στιγμιότυπα μαζί στα social media που μιλά για εκείνη με τα πιο γλυκά λόγια.

Τι θα γίνει με τις εμφανίσεις της στο Barbarella

Σημειώνεται πως για απόψε, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, είχε προγραμματιστεί κάλεσμα για τους δημοσιογράφους στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το event θα αναβληθεί.

Τα πιο σημαντικά