Έκτακτο: Ανακοινώσεις Μητσοτάκη – Τσιόδρα για κορονοϊό αύριο στις 12

4 Νοεμβρίου, 20206:21 ΜΜ

Σε ανακοινώσεις προχωρά αύριο ο πρωθυπουργός μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα αύριο στις 12.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αύριο στις 12.00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει παρθεί απόφαση ακόμα για lockdown όπως στη Θεσσαλονίκη ωστόσο, υπάρχει προβληματισμός για την διάδοση του ιού στην πρωτεύουσα. Όπως έγραψε και το dikaiologitika news, οι επόμενες 10 μέρες θα κρίνουν και την απόφαση για lockdown και στην Αττική.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση χαρακτηρίζεται κρίσιμη και όλα βρίσκονται στο τραπέζι.

Τέλος οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις από το Σαββατοκύριακο
Η πίεση που δέχονται και τα νοσοκομεία της Αθήνας δεν αφήνει πολλά περιθώρια, την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει ότι πρώτο μέλημα αποτελεί η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Υπό αυτές τις συνθήκες βρισκόμαστε πολύ κοντά στην απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων. Ο κίνδυνος διασποράς του ιού με ταξίδια από και προς τις κόκκινες περιοχές είναι μεγάλος και προκειμένου να αποφευχθεί, η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζεται να τις απαγορεύσει πριν το Σαββατοκύριακο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News