Έκρηξη σε σχολείο: Συντετριμμένος ο γιατρός πατέρας του 12χρονου που σκοτώθηκε

5 Δεκεμβρίου, 202211:28 ΜΜ

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του 12χρονου μαθητή από τις Σέρρες που έχασε τη ζωή του έπειτα από έκρηξη στο λεβητοστάσιο του δημοτικού σχολείου στο οποίο πήγαινε.

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο του μαθητή στις Σέρρες που τραυματίστηκε θανάσιμα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο μετά από έκρηξη στο λεβητοστάσιο.

Η έκρηξη έγινε την ώρα του διαλείμματος. Η πόρτα πετάχτηκε 40 μέτρα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον μαθητή της ΣΤ’ Δημοτικού και να τον τραυματίσει θανάσιμα. Τραυματίστηκαν δύο ακόμα παιδιά, έξι και έντεκα ετών.

Η εκπομπή Tlive επικοινώνησε με τον πατέρα του 12χρονου ο οποίος συντετριμμένος επιβεβαίωσε την τραγική είδηση του θανάτου του γιου του.

Ο πατέρας του 12χρονου είναι καρδιολόγος στην περιοχή των Σερρών.

“Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποδοθούν ευθύνες”

Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν εξέδωσαν τα υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η τραγική απώλεια του μικρού μαθητή στις Σέρρες μας έχει συγκλονίσει. Η σκέψη μας είναι στους γονείς και την οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών που τραυματίστηκαν, σημειώνεται.

Είμαστε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο για τη λειτουργία του σχολείου Δήμο για να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες, καταλήγει η ανακοίνωση.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News