Έκρηξη Νίκου Χατζηνικολάου στον «αέρα» του ΑΝΤ1: «Δεν έπρεπε να γίνει αυτό μέσα στις κηδείες»

10 Μαρτίου, 20231:45 ΠΜ
More videos

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, όταν ήρθε η ώρα να παρουσιάσει τη δημοσκόπηση της Marc που διενεργήθηκε για λογαριασμό του καναλιού του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τον χρόνο που παρουσιάζεται το εν λόγω γκάλοπ, όταν ήρθε η ώρα της παρουσίασης από τον Θωμά Γεράκη της Marc.

Ειδικότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ότι «πρέπει να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου, την έχω εκφράσει και στη διοίκηση». Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 είπε πως «γίνεται δημοσκόπηση την ώρα που γίνονται κηδείες, το θέμα είναι σε μια συναισθηματική έκρηξη», αναφερόμενος στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Γεράκης της Marc, απαντώντας στα όσα σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Δευτέρα. «Δεν είμαι αυτόκλητος». Και είπε ότι η δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, ενώ πρόσθεσε ότι και στις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία, το 2007, που έγιναν στις 24 Αυγούστου, στις 26 βγήκαν δημοσκοπήσεις.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου συμπλήρωσε στη συνέχεια κατά την παρατήρησή του ότι και οι δημοσκοπήσεις μετά την τραγωδία στο Μάτι έγιναν έξι εβδομάδες μετά, «αυτό για εμένα δεν είναι επιχείρημα ότι είναι προεκλογική περίοδος. Για να προσθέσει για την απόφαση του ΑΝΤ1 να παρουσιάσει τη δημοσκόπηση: «Δεν αποφασίζω εγώ. Εγώ έχω βαθμό αναγνώστου στο δελτίο ειδήσεων». Κλείνοντας, ο Νίκος Χατζηνικολάου επεσήμανε εκ νέου ότι η δημοσκόπηση παρουσιάζεται την ώρα που γίνονται οι κηδείες των θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News