Έκραξαν τον Χάμιλτον γιατί είπε στον ανιψιό του: «Tα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας»

27 Δεκεμβρίου, 2017 10:14 ΠΜ
More videos

Κατακραυγή και αντιδράσεις πυροδότησε ο διάσημος πιλότος της Formula 1 Λούις Χάμιλτον με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, στο οποίο ακούγεται να λέει στον ανιψιό του πως «τα αγόρια δεν ντύνονται με φορέματα πριγκίπισσας». Το βίντεο ξεκινά με τον Χάμιλτον να μιλά στην κάμερα, σχολιάζοντας πόσο απογοητευμένος νιώθει με τις ενδυματολογικές επιλογές του ανιψιού του.

«Είμαι τόσο στενοχωρημένος αυτή τη στιγμή. Δείτε τον ανιψιό μου», λέει ο διάσημος οδηγός της Φόρμουλα 1 πριν στρέψει την κάμερα προς το νεαρό αγόρι που φορά ένα φόρεμα πριγκίπισσας και κρατά στα χέρια ένα παιχνίδι.

«Γιατί φοράς πριγκιπικό φουστάνι; Αυτό πήρες δώρο για τα Χριστούγεννα», συνεχίζει ο Χάμιλτον απευθυνόμενος στο παιδί. Παρά την ειρωνεία στα σχόλια του θείου του, το αγόρι απαντά με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στις ερωτήσεις, απολαμβάνοντας με το παραπάνω το χρωματιστό φόρεμα που φορά.

Δείτε το βίντεο:


Ο Λούις Χάμιλτον κλείνει το βίντεο λέγοντας στο παιδί «Τα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας», μια φράση που εξόργισε πάρα πολλούς θαυμαστές του και αρκετούς χρήστες τους ίντερνετ, που τον κατέκριναν για τη στάση του λέγοντας πως είναι λάθος η τοποθέτηση και πως απλώς αναπαράγει τα αρνητικά στερεότυπα για τα δύο φύλα.

Ο διάσημος οδηγός της Φόρμουλα 1 αφαίρεσε το βίντεο και ζήτησε συγνώμη μετά την κατακραυγή.

[dailymail] [lifo]

Ακολουθήστε μας στο facebook: