Έκραξαν μητέρα στην Αυστραλία γιατί έντυσε τον γιο της ζόμπι για τα γενέθλια του

5 Μαρτίου, 2018 8:10 ΜΜ
More videos

Ο μικρός Φοίνιξ γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια χαμογελώντας και ποζάροντας μπροστά στον φακό για μια φωτογράφιση με θέμα τα ζόμπι.

Ωστόσο, η μητέρα του Έιμι Λουίζ από το Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία δέχθηκε πολλές αρνητικές κριτικές επειδή έβαλε τον γιο της να φωτογραφηθεί τρώγοντας τούρτα σε σχήμα εγκεφάλου.

Βέβαια, οι επικριτές δεν γνώριζαν την συγκινητική ιστορία που κρυβόταν πίσω από αυτή την φωτογράφηση.

O μικρός Φοίνιξ γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια με μια φωτογράφιση με θέμα τα ζόμπι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατέκριναν την μητέρα για το θέμα της φωτογράφισης που είχε επιλέξει για τον γιος της, αλλά κανένας από αυτούς δεν γνώριζε την συγκινητική ιστορία πίσω από αυτή την φωτογράφιση.

Όταν οι Έιμι Λουίζ γέννησε τον γιο της στις 31 Οκτωβρίου 2017, οι γιατροί τον πήραν αμέσως για εξετάσεις επειδή δεν χτυπούσε η καρδιά του.

“Όταν μου τον πήραν, δεν έκλαψα, δεν στεναχωρήθηκα. Απλά ήμουν οργισμένη. Ήξερα ότι ήταν νεκρός. Ήμουν θυμωμένη με τους γιατρούς που προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στην ζωή, γιατί νόμιζα ότι μου έδιναν ψεύτικες ελπίδες. Ήταν νεκρός και δεν μπορούσε να γίνει τίποτα για αυτό”, ανέφερε η Έιμι.

“Όταν ήρθε ο γιατρός και μου είπε ότι ο γιος μου ήταν νεκρός δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι το λευκό φέρετρο που θα έμπαινε. Ήταν απαίσιο”, πρόσθεσε.

Καθώς η μητέρα έκανε μετάγγιση αίματος άκουσε μια νοσοκόμα να λέει “Επέστρεψε στην ζωή!”

Ο μικρός Φοίνιξ αποδείχθηκε μεγάλος μαχητής και επήλθε στην ζωή μετά από 13 λεπτά.

“Οι γιατροί και οι νοσοκόμες έτρεχαν πανικόβλητοι και εγώ δεν τον είχα ακούσει ακόμα να κλαίει. Καθόμουν για πολλές ώρες σε ένα δωμάτιο χωρίς να ξέρω καν που είναι και τι συμβαίνει με το παιδί μου. Ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο. Δεν μας επέτρεπαν να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο επειδή ήμασταν και οι 2 πολύ άρρωστοι”, ανέφερε η μητέρα.

“Όταν τελικά τον κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά όλος ο υπόλοιπος κόσμος εξαφανίστηκε. Το μόνο που είχε σημασία ήταν ο μικρός άγγελος που κρατούσα στα χέρια μου”, πρόσθεσε.

Έτσι, η Έιμι σκέφτηκε ότι δεν υπήρχε καλύτερο θέμα φωτογράφισης για τον γιο της από μια φωτογράφιση ζόμπι, αφού ο μικρός είχε πεθάνει και είχε επανέλθει στην ζωή.

Η Έιμι ανέφερε ότι ήξερε πως θα υπήρχαν αντιδράσεις, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε ότι το θέμα θα έπαιρνε τόσο μεγάλη έκταση.

[dailymail] [Facebook] [aqphotography]