Εκπληκτική Κυριακοπούλου: Πέμπτη κορυφαία επίδοση στον κόσμο

Μάιος 20, 2018 10:51 ΠΜ
More videos

Η Νικόλ Κυριακοπούλου φαίνεται πως….βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ “έλαμψε” στο μίτινγκ “Χανιά 2018”.

Εξαιρετικές επιδόσεις, αν και ουσιαστικά βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν του στίβου, είχαμε στην 8η Διεθνή Αθλητική Συνάντηση «Χανιά 2018», που διοργάνωσε ο ΓΣ «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, οι περισσότεροι εκ των οποίων έκαναν το ντεμπούτο τους στην καλοκαιρινή περίοδο.

Την παράσταση «έκλεψε» η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ. Έχοντας έγκυρη προσπάθεια στα 4.72μ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε την 5η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, αλλά και την κορυφαία στην Ευρώπη!

Η Κυριακοπούλου ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,40 μ., συνέχισε με επιτυχία στα 4,60 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 4,72 μ. κι έπειτα δοκίμασε στα 4,84 μ., προκειμένου να ξεπεράσει τον εαυτό της. Το τρίτο άλμα της αθλήτριας ήταν πολύ καλό και φάνηκε πως σύντομα θα είναι σε θέση να πετύχει ανάλογες επιδόσεις.

«Βρίσκω τον εαυτό μου, νιώθω πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δικαιώθηκε ο προπονητής μου, Ανδρέας Τσώνης, που ήθελε να έρθουμε στο μίτινγκ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ και σίγουρα θα την θυμάμαι με χαμόγελο. Ο επόμενος αγώνας μου θα γίνει στο Όσλο», είπε η Κυριακοπούλου.

Πληροφορίες: ΑΠΕ / segas.gr