Η εκπληκτική αλλαγή μιας γυναίκας που σταμάτησε την ηρωίνη για 826 μέρες.

15 Σεπτεμβρίου, 20161:35 ΠΜ
More videos

Μια μητέρα που είχε εθιστεί στη χρήση ηρωίνης, καθημερινά, για 8 μήνες, αποκαλύπτει το πώς σώθηκε από τα ναρκωτικά και μοιράζεται τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της μεταμόρφωσής της.

Δημοσιεύοντας τις εικόνες της στο Reddit, η 24χρονη γυναίκα με το ψευδώνυμο DisregardThisOrDont, μίλησε για την ιστορία της με τον εθισμό στην ηρωίνη, αλλά και την ανάκαμψή της, με τη συμπλήρωση 826 ημερών χωρίς να κάνει χρήση.

Η φωτογραφία δείχνει το καταστροφικό αποτέλεσμα που είχε η ηρωίνη στο δέρμα της, αλλά και στη γενική εικόνα της, όμως τώρα φαίνεται πως είναι πλέον υγιής. «Στις 11 Ιουνίου του 2014 μπήκα στη φυλακή για 36 μέρες», γράφει η γυναίκα και εξηγεί ότι για προσωπικούς λόγους η κόρη της έπρεπε να μείνει με την μητέρα της. «Είναι ολόκληρος ο κόσμος μου κι όταν έγινε αυτό0 έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη», προσθέτει.

d593df39b13743b987fb42bb4c409080

reddit

Στη συνέχεια αναφέρει πώς έμπλεξε στα ναρκωτικά και άρχισε να παίρνει ηρωίνη για 8 μήνες. Μετά από μερικές προσπάθειες να κόψει τα ναρκωτικά και να γίνει πάλι νηφάλια, παραδέχτηκε τον εθισμό της στο δικαστήριο και ζήτησε βοήθεια.

Τελικά κατάφερε να βελτιώσει την κατάστασή της σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης. Όπως παραδέχεται η ανάρρωσή της είχε μια αναφορική διαδρομή, αλλά πλέον είναι σε ένα σημείο όπου όλα μοιάζουν με ένα κακό όνειρο.

screen-shot-2016-09-15-at-01-25-26

reddit

«Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που δεν ήξεραν γι’ αυτή την πλευρά του εαυτού μου και κατά πάσα πιθανότητα θα το δουν αυτό. Το ήξερα όταν το δημοσίευα», ανέφερε η ίδια.

Η γυναίκα δημοσιεύει την ιστορία της, όπως λέει, για να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους με προβλήματα χρήσης ουσιών να μιλήσουν και να το ξεπεράσουν, ενώ τους δείχνει ότι πάντα υπάρχει λύση.

Πηγή: reddit
Κείμενο: newsbeast

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News