Εκπληκτικές εικόνες από φιγούρες ζώων με φόντο την ανατολή & δύση του ήλιου!

1 Σεπτεμβρίου, 2015 7:47 ΠΜ
More videos

Φωτογράφοι σε όλον τον κόσμο έστησαν τους τρίποδες και απαθανάτισαν στην κάμερα τις σκιές ζώων έτσι όπως αυτές φαίνονται με φόντο τη δύση ή την ανατολή του ήλιου. Κατά τη διάρκεια της βοσκής, στο κυνήγι ή την ώρα της ανάπαυσης, όλες οι καθημερινές δραστηριότητες των ζώων παρουσιάζονται με τρόπο μαγικό έχοντας ως φόντο ονειρεμένα τοπία.

tilestwra.com - Φιγούρες ζώων με φόντο την ανατολή & δύση του ήλιου!

Αφρικανικοί ελέφαντες πίνουν νερό στη Μποτσουάνα, πεταλούδες ακουμπούν σε δροσοσταλίδες το ξημέρωμα στην Ολλανδία και ένα ρινοδέλφινο κάνει άλματα στα νερά της Καραϊβικής κάτω από τον ουρανό. Οι φωτογραφίες αν και έχουν ληφθεί από διαφορετικούς φωτογράφους έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Όλοι συλλαμβάνουν τα ζώα μπροστά σε όμορφες ανατολές και ηλιοβασιλέματα.

tilestwra.com - Φιγούρες ζώων με φόντο την ανατολή & δύση του ήλιου! tilestwra.com - Φιγούρες ζώων με φόντο την ανατολή & δύση του ήλιου! tilestwra.com - Φιγούρες ζώων με φόντο την ανατολή & δύση του ήλιου! tilestwra.com - Φιγούρες ζώων με φόντο την ανατολή & δύση του ήλιου! tilestwra.com - Φιγούρες ζώων με φόντο την ανατολή & δύση του ήλιου! tilestwra.com - Φιγούρες ζώων με φόντο την ανατολή & δύση του ήλιου! tilestwra.com - Φιγούρες ζώων με φόντο την ανατολή & δύση του ήλιου! tilestwra.com - Φιγούρες ζώων με φόντο την ανατολή & δύση του ήλιου! tilestwra.com - Φιγούρες ζώων με φόντο την ανατολή & δύση του ήλιου!

via