Εκπληκτικά πορτρέτα με κοκκινομάλλες, που αντανακλούν το πνεύμα του καλοκαιριού.

Ιούλιος 25, 2015 2:55 ΜΜ
More videos

Το κόκκινο της φωτιάς, ένα χρώμα μαλλιών που κάνει κάθε γυναίκα να ξεχωρίζει στο πλήθος, είναι το στοιχείο που επέλεξε η Maja Topčagić, μια φωτογράφος από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, για τα όμορφα πορτρέτα της.

Τα έντονα χρώματα και τα όμορφα λουλούδια κάνουν τα κορίτσια στις φωτογραφίες της Topčagić, να μοιάζουν με μυστηριώδη πνεύματα του καλοκαιριού.

Το κόκκινο χρώμα είναι το πιο σπάνιο φυσικό χρώμα μαλλιών στον κόσμο (1-2% του ανθρώπινου πληθυσμού έχει κόκκινα μαλλιά), οπότε είναι λογικό να φαίνεται τόσο εντυπωσιακό σε κάποιους από εμάς.

Η γενετική μετάλλαξη που προκαλεί το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά, προκαλεί και μια σειρά άλλων αλλαγών επίσης. Οι άνθρωποι με κόκκινο χρώμα μαλλιών έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον πόνο, είναι πιο δύσκολο να τους αναισθητοποιήσεις και είναι πιο επιρρεπείς στο υπεριώδες φως.

Τα πορτρέτα της Topčagić είναι εντυπωσιακά, αλλά δεν τραβάει μόνο φωτογραφίες με κοκκινομάλλες. Είναι μια ολοκληρωμένη φωτογράφος ομορφιάς με ένα μεγάλο πορτοφόλιο το οποίο μπορείτε να δείτε στο λογαριασμό της στο 500px.
Δείτε την εξαιρετική δουλειά της παρακάτω και παρακαλούμε κοινοποιήστε την αν σας αρέσει!

redhead-women-portrait-photography-maja-topcagic-1 redhead-women-portrait-photography-maja-topcagic-2 redhead-women-portrait-photography-maja-topcagic-3 redhead-women-portrait-photography-maja-topcagic-4 redhead-women-portrait-photography-maja-topcagic-5 redhead-women-portrait-photography-maja-topcagic-6 redhead-women-portrait-photography-maja-topcagic-7 redhead-women-portrait-photography-maja-topcagic-8 redhead-women-portrait-photography-maja-topcagic-9 redhead-women-portrait-photography-maja-topcagic-10

Ακολουθήστε μας στο facebook: