Έκοψε τα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις. Έγινε άλλος άνθρωπος!

23 Μαΐου, 2015 7:38 ΜΜ
More videos

Άρχισε μια νέα ζωή.

Ως έφηβος ο Stephen Odom, ήταν ένα ανυπάκουο παιδί που ήθελε να δοκιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερα: κατανάλωσε πρόχειρο φαγητό, έπινε αλκοόλ και κάπνιζε μαριχουάνα. Αλλά αντί να κρατήσει τα πάθη του σε έναν έλεγχο, αυτά εξελίχθηκαν σε εφιάλτη.

«Ξεκίνησε σαν αστείο αλλά τελικά μετατράπηκε σε κάτι σκοτεινό. Συνεχώς προσπαθούσα να φτάσω στα άκρα, να φτάσω σε μια κατάσταση που δεν θα ένιωθα τίποτα, που θα ήμουν ‘μουδιασμένος’», γράφει ο νεαρός στο μπλογκ του.

Όταν έφτασε στην ηλικία των 22, ο Odom ήταν ήδη εθισμένος στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Έπινε μπουκάλια ουίσκι, κατανάλωνε χάπια και σνίφαρε χημικά. Όταν άγγιξε πάτο, αποφάσισε πως ήταν ώρα να αλλάξει ζωή. Όπως και έκανε: Εισήλθε σε κλινική αποτοξίνωσης, από όπου βγήκε «καθαρός» το 2009.

Μετά την έξοδό του από την κλινική, άρχισε να γυμνάζεται συστηματικά, άλλαξε τις διατροφικές του συνήθειες και άφησε πίσω του τις όποιες «σκοτεινές» σκέψεις.

«Σήμερα η ζωή είναι όμορφη. Είμαι ευτυχισμένος», γράφει ενώ πλέον απολαμβάνει μια νέα ζωή ως φωτογράφος.

ekopse-narkwtika-alkool-junk-food-kai-na-pws-egine-2 ekopse-narkwtika-alkool-junk-food-kai-na-pws-egine-3 ekopse-narkwtika-alkool-junk-food-kai-na-pws-egine-4 ekopse-narkwtika-alkool-junk-food-kai-na-pws-egine-5 ekopse-narkwtika-alkool-junk-food-kai-na-pws-egine-6 ekopse-narkwtika-alkool-junk-food-kai-na-pws-egine-7

via