Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΈκοψε «μαχαίρι» 1 πράγμα και έμεινε μισή: Έτσι έχασε 15 ολόκληρα κιλά...

Έκοψε «μαχαίρι» 1 πράγμα και έμεινε μισή: Έτσι έχασε 15 ολόκληρα κιλά η Αντελίνα Βαρθακούρη και έγινε μια άλλη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά.

Βέβαια, η προσπάθεια ξεκίνησε το 2022, οπότε είχε χάσει ήδη τα πρώτα κιλά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τότε, είχε αποκαλύψει με ποιον τρόπο τα κατάφερε.

Τα μυστικά της Αντελίνας Βαρθακούρη για την απώλεια κιλών

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Varthakouri (@adelina_varthakouri)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχασε 15 κιλά

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια σε ένα Q&A που πραγματοποίησε στο instagram «πάλεψα πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά. Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη. Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική, αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ».

Και πρόσθεσε «τα τελευταία δυο χρόνια πήρα 17 κιλά, τα οποία δεν δικαιολογούνται, καθώς δεν συνδέονται με θέμα υγείας, έφαγα και τα πήρα. Η τηλεόραση έχει διαφορετικά πρότυπα και ναι έχω κριθεί».

varthakouri

Τα πιο σημαντικά