Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΕκνευρισμένος ο Πορτοσάλτε με το Μαξίμου που δεν προχωράει σε απολύσεις ανεμβολίαστων

Εκνευρισμένος ο Πορτοσάλτε με το Μαξίμου που δεν προχωράει σε απολύσεις ανεμβολίαστων

Έξαλλος ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ζητάει απολύσεις

Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε μετά την απόπειρα της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου να «μαζέψει» τη δήλωσή της για τις απολύσεις των εργαζομένων που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η κα. Μιχαηλίδου δέχτηκε «επίπληξη» από το Μαξίμου μετά την «βόμβα» που έριξε για απολύσεις όσων δεν δέχονται να εμβολιαστούν, γεγονός που η κυβέρνηση δεν θέλει να αναφερθεί ανοιχτά. Τη στιγμή που ο Κωστής Χατζηδάκης δηλώνει ότι οι ανεμβολίαστοι θα τεθούν σε αναστολή εργασίας, η Δόμνα Μιχαηλίδου τον «άδειασε» μιλώντας για απολύσεις. Ωστόσο μια τέτοια ανοιχτή δήλωση θα προκαλούσε «τριγμούς» στους ψηφοφόρους της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα ισχύει στο μέλλον για τους εργαζόμενους που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Ο Άρης Πορτοσάλτε ωστόσο με στόμφο «Δεν μπορεί το Μαξίμου να είναι συνέχεια με μια ενόχληση με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι, θα υπάρχουν και συνέπειες. Δηλαδή πόσες αναστολές θα δοθούν;» αναρωτήθηκε σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου…

Πηγή: newsbreak

Τα πιο σημαντικά