Έκλεψε τις εντυπώσεις με μίνι φόρεμα με swarovski και κρόσια η Ιωάννα Παλιοσπύρου που τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της

24 Ιουνίου, 2022 4:48 ΜΜ
More videos

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή για να δώσει βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου την ώρα που ξέσπασε ο καβγάς ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light στα Mad VMA 2022.

Δυστυχώς η βράβευση δεν έγινε αλλά η Ιωάννα, η οποία είχε κάνει μια λαμπερή εμφάνιση με χρυσό φόρεμα, βρήκε την ψυχραιμία να μιλήσει στον κόσμο διατηρώντας την ψυχραμία της δίνοντας ένα μήνυμα κατά τη βίας αλλά και κατά του body shaming.

Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Λίγα λεπτά πριν το θλιβερό περιστατικό, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε ανέβει στη σκηνή με κέφι και λάμψη, φορώντας ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα.

Όπως μας έδειξε η ίδια στο instagram το φόρεμα ήταν μίνι και είχε κεντήματα με πέτρες swarovski και κρόσια που της έδιναν κίνηση και την έκαναν να νιώθει όμορφα.

Το φόρεμα αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της.

“Ως εκεί, όλα ήταν όμορφα” έγραψε στη λεζάντα η Ιωάννα.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, λίγο πριν ξεσπάσει ο καβγάς, η Ιωάννα έδωσε ένα δυνατό μήνυμα κατά του bullying και του body shaming.

“Θέλω να πω δυνατά ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας με τις ατέλειες που έχουμε όπως έχω κι εγώ να μην μας ενδιαφέρουν τα σχόλια των άλλων”.

Ωστόσο, το καλό κλίμα διέκοψε ο καβγάς των τράπερ που δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό στη γυναίκα που βρισκόταν στη σκηνή και έδινε ένα τόσο δυνατό μήνυμα.

“Όχι βία, όχι βία. Εδώ είναι γιορτή” φώναζε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τη σκηνή, τη στιγμή του άγριου καβγά.

“Μάλλον είμαι άτυχη”

Mιλώντας στις κάμερες μετά τα βραβεία, η Ιωάννα παλιοσπύρου είπε ότι προσπάθησε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της.

“Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου, είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Είναι πολύ κρίμα αυτό που γίνεται. Πάγωσα λίγο, προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη” ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

“Προσπάθησα να πω κάτι από το μικρόφωνο. Είπα ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας και πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς τα πράγματα ξέφυγαν. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου, δεν αγχώθηκα. Έτρεξα να της μιλήσω για να την ηρεμήσω, της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πολύ τρομαγμένη” πρόσθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποθεώνονται για την παρουσία τους και τον τρόπο που χειρίστηκαν αυτό το θλιβερό γεγονός.

Δείτε τη στιγμή που η Ιωάννα αγκαλιάζει την Έλενα για να την καθησυχάσει.

Όπως γράφουν στο twitter, αν θέλουμε να θυμόμαστε κάτι από τα φετινά @madvma ας είναι η αγκαλιά της @helenapaparizouofficial και της @paliospirou.joanna μετά το περιστατικό βίας που συνέβη.