Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
celebritiesΈκλεισε τα 69, δείχνει 40αρα: Τα 4 πράγματα που έχει κάνει η...

Έκλεισε τα 69, δείχνει 40αρα: Τα 4 πράγματα που έχει κάνει η Άντζελα Δημητρίου και «σταμάτησε να γερνάει»

H «Λαίδη» του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου, έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη καριέρα και έχει ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το όνομά της έχει συνδεθεί με τη νυχτερινή διασκέδαση και θεωρείται μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες.

Η Άντζελα Δημητρίου είναι πλέον 69 ετών, όμως παραμένει όμορφη, λαμπερή και αγέραστη.

Η ίδια έχει δηλώσει παλαιότερα στο περιοδικό «Hello!» ότι έχει υποβληθεί σε βλεφαροπλαστική, botox, ρινοπλαστική και μεσοθεραπείες για να βελτιώσει την εικόνα της.

«Μου αρέσει να αισθάνομαι ωραία και ακμαία. Όσο μπορώ, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να αφήνεται – γυμνάζομαι και προσέχω τη διατροφή μου. Επιπλέον, έχω κάνει βλεφαροπλαστική, botox, μεσοθεραπείες και ρινοπλαστική. Είμαι υπέρ του να κάνει ένας άνθρωπος οποιαδήποτε επέμβαση τον βοηθά να αισθάνεται ελκυστικός και ευπαρουσίαστος», είχε εξομολογηθεί.

742 1200x700 1

Η Άντζελα Δημητρίου είχε φιλοξενηθεί το 2021 στο «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου και είχε αποκαλύψει την ηλικία της, ενώ παράλληλα είχε δηλώσει πως είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, καθώς την κάνουν να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της.

«Μια χαρά τα πάω, τον έχω μαλώσει τον χρόνο. Τον έχω παγώσει. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων, δεν είμαι κατά. Τα κάνω γιατί με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα; Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», είχε δηλώσει.


Τα πιο σημαντικά