Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
celebrities«Έκλαιγα, ούρλιαζα, αισθάνθηκα ότι»: Σπαραγμός για την Τατιάνα Στεφανίδου

«Έκλαιγα, ούρλιαζα, αισθάνθηκα ότι»: Σπαραγμός για την Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου καθημερινά αναδεικνύει ιδιαίτερες ιστορίες με πρόσωπα της επικαιρότητας και όχι μόνο, αποσπώντας συγκλονιστικές εξομολογήσεις.

Η Λόλα Νταϊφά, η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, που βρέθηκε εσχάτως σε ένταση με το σύζυγό της, και στο T-live για τη διάρρηξη στο σπίτι της. Όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα της Espresso, η ίδια άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της σε έναν καλοντυμένο κύριο και λίγη ώρα μετά συνειδητοποίησε πως έκαναν… φτερά κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια που αγγίζουν περίπου τις 600.000 ευρώ.

Οι στιγμές αγωνίας της Λόλας Νταϊφά

«Απατεώνες ήταν. Με παραπλάνησαν κι εγώ ήμουν ευάλωτη εκείνη τη στιγμή. Με ρωτάνε αν θα τους συγχωρήσω, όχι! Γιατί να τους συγχωρήσω; Κανέναν δεν συγχωρώ που έχει κάνει κακό» είπε αρχικά η Λόλα Νταϊφά.

Και πρόσθεσε για το πώς έγινε η διάρρηξη στο σπίτι της: «Εγώ ήμουν έξω. Μπήκα στην πολυκατοικία και είδα έναν κύριο –μέχρι εκείνη την ώρα κύριος ήταν για μένα- και κατέβαινε τις σκάλες. Πολύ καλοντυμένος, που φορούσε τη μάσκα πολύ ψηλά και σκέφτηκα ότι τηρούσε τους κανόνες υγιεινής. Με ρώτησε αν μπορούσε να δει τον ρελέ του σπιτιού μου, επειδή στο επάνω διαμέρισμα γίνονταν οικονομικές εργασίες. Μπήκε μέσα, εγώ πρώτη κι αυτός από πίσω, πήγε στον πίνακα της ΔΕΗ, μιλούσε καλά ελληνικά, και με ρώτησε αν λειτουργούσαν τα μάτια της κουζίνας.

Μετά μου είπε ότι δεν είχα πρόβλημα. Δεν μου έδωσε καμία υποψία ότι ο άνθρωπος δεν είναι ο άνθρωπος που κόντεψα να τον κεράσω κιόλας. Έφυγε και έκλεισα την πόρτα. Πήγα στο δωμάτιό μου. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσος χρόνος πέρασε. Έκλαιγα, ούρλιαζα, αισθάνθηκα ότι έχω χάσει πλήρως την αυτοκυριαρχία μου. Τα είχαν αρπάξει όλα! Δεν ήξερα ότι υπήρχαν κι άλλοι».


Τα πιο σημαντικά