“Εκείνες που γουστάρουν όλοι”

8 Νοεμβρίου, 2015 4:31 ΜΜ
More videos

Αυτή η πολυπόθητη γυναίκα που όλοι γουστάρετε κατά βάθος κι άλλοι κρυφογουστάρετε γιατί φοβάστε να το παραδεχτείτε, είναι κάποια με τσαγανό που λέμε. Είναι αυτή που σε πουλάει και σε αγοράζει στο λεπτό και δεν παίρνεις χαμπάρι. Έχει ταλέντο, πώς να το κάνουμε. Έχει στιλ η γκόμενα κι ύφος πολλών καρδιναλίων, που στο πέρασμά της σε αφήνει άφωνο.

Το βλέμμα της σε μαγνητίζει κι όταν σου χαμογελάσει σε φυλακίζει για πάντα. Και μένεις εσύ εκεί να την κοιτάζεις σαν χαζός και να μουρμουρίζεις «αυτή η τύπισσα θα μας τρελάνει». Αυτές οι γυναίκες είναι δυναμικές και γενικά ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους. Μπορούν να αντιμετωπίσουν πολύ εύκολα έναν γλοιώδη ενοχλητικό τύπο χωρίς τύψεις. Δεν έχουν ταμπού κι είναι απόλυτα ανεξάρτητες.

Δε θα υπολογίσει τον ευαίσθητο ψυχισμό του κάθε φοβικού, κομπλεξικού ή άβγαλτου ανθρωπάκου. Τα αισθήματά του είναι δικό του πρόβλημα. «Έχουμε και δουλειές». Ένα ψυχρό βλέμμα, ένα περιπαικτικό «δύσκολα», ένα νευρικό «ενοχλείς», θα τελειώσουν τη δυσάρεστη κατάσταση.

Όταν θελήσει, θα προκαλέσει. Ίσως πραγματικά αναζητάει κάτι ή απλά βαριέται και θέλει να παίξει. Αν το ανυποψίαστο θύμα κινηθεί σωστά, θα κερδίσει εμπειρίες που θα ονειρεύεται καιρό μετά. Φυσικά θα σου επιτρέψει να γευτείς ένα μέρος της επικίνδυνης γλύκας της, που όταν θέλει προσφέρει. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν εμπιστεύεται εύκολα τον καθένα και για να ανοίξει τα χαρτιά της, θα σε περάσει από κόσκινο.

Δε θα κάτσει να χαλαστεί για κανέναν και τίποτα, κοιτάει πρώτα τον εαυτό της και μετά όλους τους άλλους. Είναι πιο σκληρή από άλλες γυναίκες, ίσως γιατί έτσι την έκαναν οι καταστάσεις της ζωής που αντιμετώπισε, ίσως κι όχι. Ίσως πληγώθηκε πολύ, ίσως για να μην πληγωθεί. Ίσως πάλι έτσι να γεννήθηκε.

Πολλοί την θεωρούν σνομπ, άλλα δεν είναι. Έχει απλά προσωπικότητα και ξέρει πώς να συμπεριφέρεται, να δίνει και να παίρνει ό,τι αξίζει. Δεν είναι κακιά. Η κακιά γυναίκα έχει κόμπλεξ, απωθημένα από όσα επιθυμούσε να κάνει και δεν μπορεί. Αυτή εκφράζει πάντα αυτό που σκέφτεται χωρίς να τη νοιάζει και πολύ αν ο άλλος παρεξηγηθεί.

Λέει τα πράγματα λίγο πιο ωμά από ό,τι είναι, γι’ αυτό και στις συμβουλές της είναι απόλυτη κι ας πληγωθείς. Να παραδεχτούμε, όμως, ότι τις περισσότερες φορές πέφτει μέσα. Παρόλα αυτά είναι πολύ κοινωνική και δημοφιλής κι οι γύρω της την λατρεύουν. Ποιος δε θέλει μια τέτοια στην παρέα;

Βέβαια πίσω από αυτό το σαγηνευτικό πρόσωπο μπορεί να κρύβεται η κλασσική γατούλα. Ένα ανυπεράσπιστο κοριτσάκι με τόση γλύκα που θα θέλεις να δακρύσεις από την ανάγκη να τη φροντίσεις και να την αγκαλιάσεις. Εκεί θα την πατήσεις και θα εύχεσαι όταν ξυπνήσει στραβά να είχες μείνει στα ναυάγια των ανεκπλήρωτων επιθυμιών σου. Υπέκυψες, όμως, στη μαγεία της και δεν υπάρχει γυρισμός.

Φίλε, αν μπλέξεις με τέτοια γυναίκα πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος για το πώς θα τη διαχειριστείς γιατί πώς να το κάνουμε, είναι δύσκολος χαρακτήρας.

Πολλές προσπάθησαν να τη μιμηθούν, αλλά καμιά δεν τα κατάφερε. Γι’ αυτό έχει γεμίσει ο τόπος χαζογκόμενες με τουπέ και τη μύτη ψηλά. Δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι bitch. Νομίζουν πως είναι μόδα. Όχι, είναι χαρακτήρας και δύναμη που πηγάζει από μέσα σου. Γι’ αυτόν το λόγο είναι λίγες και καλές. Οπότε εσείς οι άλλες, χαλαρώστε λίγο γιατί θα σας σκιστεί κανένα καλσόν.

Επιμέλεια Κειμένου: Πωλίνα Πανέρη – pillowfights.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: