Εκεί που η φύση νίκησε το… τσιμέντο!

Σεπτέμβριος 25, 2014 11:26 ΜΜ
More videos

Με την ανάπτυξη του πολιτισμού στις πόλεις και την κατασκευή κτηρίων και κατοικιών, η φύση μπήκε σε δεύτερη μοίρα και χάθηκε μέσα από πόλεις και γειτονιές, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό.

Το μπετόν υπερίσχυσε των δέντρων και των φυτών, καταδεικνύοντας την αδυναμία της φύσης να κυριαρχήσει.

Στα παραδείγματα βέβαια που θα δείτε στη συνέχεια κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει αφού η φύση κατάφερε να δείξει τη δύναμή της και να νικήσει στα σημεία!

tilestwra.gr -Εκεί που η φύση νίκησε την οικιστική ανάπτυξη! tilestwra.gr -Εκεί που η φύση νίκησε την οικιστική ανάπτυξη! tilestwra.gr -Εκεί που η φύση νίκησε την οικιστική ανάπτυξη! tilestwra.gr -Εκεί που η φύση νίκησε την οικιστική ανάπτυξη! tilestwra.gr -Εκεί που η φύση νίκησε την οικιστική ανάπτυξη! tilestwra.gr -Εκεί που η φύση νίκησε την οικιστική ανάπτυξη! tilestwra.gr -Εκεί που η φύση νίκησε την οικιστική ανάπτυξη! tilestwra.gr -Εκεί που η φύση νίκησε την οικιστική ανάπτυξη! tilestwra.gr -Εκεί που η φύση νίκησε την οικιστική ανάπτυξη! tilestwra.gr -Εκεί που η φύση νίκησε την οικιστική ανάπτυξη! tilestwra.gr -Εκεί που η φύση νίκησε την οικιστική ανάπτυξη!

Ακολουθήστε μας στο facebook: