Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
διάφοραΕκείνος που ενδιαφέρεται, δείχνει και δίνει την αγάπη του αβίαστα

Εκείνος που ενδιαφέρεται, δείχνει και δίνει την αγάπη του αβίαστα

Η στιγμή που δεν θα έρθει ποτέ, είναι η στιγμή που ακόμα σε πονάει. Πονάς γιατί εσύ το επέτρεψες. Το θέμα είναι να βρεις την δύναμη να προχωράς σε ό,τι σε πληγώνει. Αφήνεις πίσω ό,τι πλήγωσε και βιώνεις αυτά που έρχονται στην συνέχεια της ζωής σου.

Όλα όσα αγαπάς, θα βρουν τον δρόμο τους. Δεν πεθαίνει τίποτα έτσι απλά, μόνο όταν το αφήσεις. Και όταν το αφήσεις, θα καταλάβεις πως δεν το εκτίμησες πριν όταν το είχες.

Δεν γυρίζει πίσω η ζωή, μην το ξεχνάς αυτό, προσπάθησε να δεις την ομορφιά της. Όσα άσχημα, όσα εσύ νομίζεις απίθανα, για σκέψου λίγο.. αν τα σκεφτείς καλύτερα θα αλλάξουν τα πράγματα.

Το μόνο που αξίζει, είναι να παλεύεις για σένα και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Αυτό είναι η δύναμη σου και αυτό να λες καθημερινά για να το εμπεδώσεις.

Μην παρακαλάς κανένα. Όσοι θέλουν να είναι στον δρόμο σου, ξέρουν πού να σε βρουν. Θα ακούσεις, θα δεις και θα καταλάβεις πολλά. Το θέμα είναι εσύ. Αν υπάρχει αγάπη μέσα σου ίσως συγχωρέσεις.

Μα δεν μπορείς να συγχωρείς πάντα το ίδιο λάθος, ή ακόμα και τον ίδιο άνθρωπο!
Να δίνεις ευκαιρίες, μέχρι εκεί όμως που ξέρεις εσύ και μόνο εσύ. Ε, γιατί μετά, πάει!

Πού πήγε η αξιοπρέπεια σου; Δεν είναι θέμα να τα γράφουμε μόνο. Να τα γράφουμε και να τα στέλνουμε σε μηνύματα ξέρουμε! Να τα κάνουμε όμως μπορούμε; Αυτό είναι το ερώτημα.

Και για το τέλος, να θυμάσαι πως ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται, δείχνει και δίνει την αγάπη του αβίαστα!

Κρυστάλλω Αρχοντίδου

loveletters.gr

Τα πιο σημαντικά