Εκείνος αστέρι του μπάσκετ, εκείνη… – Σε αυτό το άθλημα διέπρεπε η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια

12 Σεπτεμβρίου, 2022 3:41 ΠΜ
More videos

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας εκ των κορυφαίων αστέρων του μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Το χειμώνα διαπρέπει στο NBA, και αυτές τις μέρες των καμαρώνουμε να σπάει τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο στο Eurobasket. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του το στηρίζει στη γλυκιά σύζυγό του Μαράια, που υπήρξε και εκείνη αθλήτρια και μάλιστα έτσι γνωρίστηκαν!

Μαζί έχουν αποκτήσει και ένα παιδί το οποίο μεγαλώνουν με πολύ αγάπη και φροντίδα, ενώ του παρέχουν τα πάντα, κάτι που δε μπόρεσε να έχει ο Γιάννης στην παιδική του ζωή λόγω των δυσκολιών που έζησε.

Σε αυτό το άθλημα διακρίθηκε η Μαράια Ρίντλσπριγκε

Η Μαράια Ρίντλσπριγκε γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και ασχολείτο με το βόλεϊ. Κατάγεται από το Φρένσο της Καλιφόρνια και ήταν στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls».

Έναν χρόνο μετά την αποφοίτησή της το 2013, άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations».

Όλα αυτά τα χρόνια, δε λείπει από το πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Και φυσικά, ήταν δίπλα του τη μεγάλη βραδιά που ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA, όπως και όλη η υπόλοιπη οικογένεια του Έλληνα άσσου του NBA. Άλλωστε όταν έχεις υπάρξει αθλητής γνωρίζεις τις θυσίες και τα άγχη του πρωταθλητισμού.