Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
PlusΕκεiνος 24, εκεiνη; Η 1η δnμόσια εμφάνιση Ελένης Βουλγαράκη – Φώτη Ιωαννίδη...

Εκεiνος 24, εκεiνη; Η 1η δnμόσια εμφάνιση Ελένης Βουλγαράκη – Φώτη Ιωαννίδη & η μεγάλn διαφоρά ηλικiας

Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης καθώς βιώνουν ένα μεγάλο έρωτα ο ένας στο πλάι του άλλου.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και η 34χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες και η σχέση τους αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται να επιβεβαιώσει το νέο ειδύλλιο, απαθανατίζοντας το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια νυχτερινή του έξοδο.

204 1360x979 1

Ο στενός κύκλος του ζευγαριού και αρκετοί μέσα στην ομάδα του Παναθηναϊκού ήξεραν για τη σχέση και έβλεπαν πως έχει γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις πολλές κοινές εμφανίσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι η Ελένη Βουλγαράκη δεν έχει πάει στο γήπεδο της Λεωφόρου για να δει τον αγαπημένο της και δεν τον έχει συνοδεύσει σε καμία επίσημη εκδήλωση της ομάδας. Πραγματοποίησαν όμως μια σύντομη εκδρομή στο Λονδίνο τις γιορτές και αρκετοί ήταν οι Έλληνες που τους αναγνώρισαν.

205 1360x1360 1

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη γνωριμία την έκανε ο πρώην παίκης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, που είναι κοινός τους φίλος. Βγήκαν, γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι. Ο επιθετικός των πρασίνων δηλώνει πολύ ερωτευμένος στο περιβάλλον του και τον έχει τραβήξει η προσωπικότητα της Ελένης, με την οποία έχουν πολλά κοινά.Τα πιο σημαντικά