Εκείνη 38 και εκείνος… – Η διαφορά ηλικίας της Ολυμπίας Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη

17 Μαρτίου, 2022 7:25 ΜΜ
More videos

Μετά από 11 χρόνια γάμου (δείτε εδώ την ανάρτηση για την επέτειό τους) και 6 παιδιά, μπορεί κανείς να πει ότι η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο όμορφες οικογένειες της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι πλέον, μετά και από το τέλος της μπασκετικής καριέρας του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, περνάει πολλές ώρες της ημέρας μαζί, έχοντας πάντα ως προτεραιότητά του τα παιδιά του.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο μπασκετμπολίστας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 24 Ιουνίου του 2011, στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Τόσο ο γάμος όσο και η δεξίωση που ακολούθησε, ήταν ιδιαίτερα λαμπερή με την Ολυμπία Χοψονίδου υπέρλαμπρη στο κλασικής γραμμής ιβουάρ νυφικό της και τον Βασίλη Σπανούλη πανευτυχή δίπλα της.

Η διαφορά ηλικίας του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έχει ταιριάξει τόσο πολύ που μέχρι και οι ηλικίες τους είναι κοντινές. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1982 και έτσι σύντομα θα κλείσει τα 40, ενώ η σύζυγός του, στις 7 Ιουνίου του 1983, επομένως σύντομα θα γίνει 39.