Εκατομμυριούχος επαγγελματίας gamer εξηγεί γιατί χώρισε με το πιο καuτό κορίτσι καιρού στον κόσμο

18 Οκτωβρίου, 2018 9:04 ΜΜ
More videos

Έχετε ακούσει τη φράση «προβλήματα του 1ου κόσμου» (first world problems); Χρησιμοποιείται ειρωνικά για να χαρακτηρίσει «προβλήματα» που απασχολούν ανθρώπους του πολύ ανεπτυγμένου κόσμου και κατά κανόνα φαντάζουν στα μάτια «τρίτων» παρατηρητών (που έχουν κάπως καλύτερη επαφή με τον πραγματικό κόσμο) ως…γελοία. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι τα…«δράματα» διαφόρων «αστέρων» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που έχουν απήχηση μεταξύ πολλών χρηστών που…παθιάζονται και χαίρονται ή στεναχωριούνται με όσα συμβαίνουν στη ζωή των «διασήμων» των social media.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Ντάγκλας Μάρτιν, γνωστού στο Ίντερνετ ως «Censor», ο οποίος επαγγέλλεται «pro gamer» (επαγγελματίας παίκτης βιντεοπαιχνιδιών- παρεμπιπτόντως, τα αποκαλούμενα e-sports έχουν εξελιχθεί σε βιομηχανία αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, οπότε και η έννοια των «pro gamers», που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς/ πρωταθλήματα έχει έννοια αντίστοιχη των επαγγελματιών αθλητών), και είχε σχέση με τημ παρουσιάστρια Γιάνετ Γκαρσία, η οποία είχε χαρακτηριστεί ως «το πιο καuτό κορίτσι του καιρού στον κόσμο».

Ωστόσο, κάποια στιγμή την χώρισε για να επικεντρωθεί στο παιχνίδι στο οποίο ειδικευόταν, το γνωστό «Call of Duty»- αλλά αυτό όπως φαίνεται δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς αφ‘ενός δεν τα πήγε καθόλου καλά, αφ’ετέρου πολλοί χρήστες άρχισαν να τον κοροϊδεύουν για την απόφασή του και το τι την ακολούθησε- κάποιοι μάλιστα τον χαρακτήρισαν «loser της χρονιάς».

Βεβαίως, ήρθε η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων, και ο Μάρτιν αποκάλυψε σε «από καρδιάς» βίντεο στο YouTube προς το κοινό του τους πραγματικούς λόγους του χωρισμού: Όπως υποστηρίζει, ήταν τα χρήματα, καθώς η Γκαρσία του ζητούσε ποσοστό των κερδών του εξαιτίας των φαν που ήρθαν στο κανάλι του εξαιτίας της. Αυτό που έδωσε το τελικό χτύπημα στη σχέση του ήταν η πρότασή του να γυρίσει βίντεο με τον ίδιο να αγοράζει ένα αυτοκίνητο για αυτήν και να το ανεβάσει στο YouTube.

Ο ίδιος, όπως λέει, εκτιμούσε το ότι πολύς κόσμος ερχόταν στο κανάλι του εξαιτίας της, και των video blogs που ανέβαζε για τα πρώτα στάδια της σχέσης τους, αλλά «δεν ένιωθε άνετα» να της δώσει ποσοστά (αν και της υποσχέθηκε πως θα την «υποστήριζε»). Μετά, όπως υποστηρίζει, άρχισε να του δίνει «τελεσίγραφα» για το ποιους θα είχε φίλους.

Η ίδια δεν έχει αφήσει ασχολίαστο το βίντεο, δημοσιεύοντας απαντήσεις και σχόλια στα social media, ενώ ήδη έχει αρχίσει και ο πόλεμος των «τρολ» στο Ίντερνετ, με άλλους να την κατηγορούν πως ενδιαφέρεται πρώτα και κύρια για τα λεφτά, και άλλους να κατηγορούν τον Μάρτιν πως τη χρησιμοποιούσε για views.

[dailymail]