Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
διεθνήΕκατομμυριούχος γιος φεμινίστριας βγάζει βόλτα τις γυναίκες με λουρί

Εκατομμυριούχος γιος φεμινίστριας βγάζει βόλτα τις γυναίκες με λουρί

Είναι γνωστός για την συνήθειά του να βγάζει βόλτα τις γυναίκες με λουρί, πιστεύει ότι οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να κάνουν συγκεκριμένες δουλειές και δεν καταλαβαίνει γιατί οι άντρες πρέπει να δεσμεύονται μέσω του γάμου, αν και ο ίδιος είχε παντρευτεί κάποια στιγμή για 30 ολόκληρες μέρες.

Ο Τόνι Τουτούνι είναι γνωστός και ως ο “Βασιλιάς του Instagram” και παραδέχεται ότι αν είναι να τον κρίνουν οι άνθρωποι είναι διατεθειμένος να τους δώσει όλα τα εργαλεία για να το κάνουν.

Ωστόσο, ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας επιμένει ότι αυτά ισχύουν μόνο στο Instagram και ότι όσοι άνθρωποι τον έχουν γνωρίσει προσωπικά τον συμπαθούν και καταλαβαίνουν ότι “δεν υποτιμά κανέναν και τους σέβεται όλους.

Ο Τόνι έπιασε την πρώτη του δουλειά στα 16 και εργάστηκε σε μια υπαίθρια αγορά και εκεί κατάλαβε ότι έχει ταλέντο στις πωλήσεις.

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 2

Στα 17 του έβγαζε μέχρι και 88.000 ευρώ τον χρόνο οπότε ο καθένας θα υπέθετε ότι οι γονείς του θα ήταν περήφανοι για αυτόν. Στην πραγματικότητα όμως συνέβαινε το αντίθετο.

“Όταν ήμουν πιο νέος ζούσα μια πολύ πιο μέτρια ζωή. Δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο. Βασικά, ήμουν πολύ καλός μαθητής. Βασικά, προέρχομαι από ένα πολύ συντηρητικό περιβάλλον”, δήλωσε ο Τόνι.

c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 38

Instagram/lunatic_living

“Ήθελα απλώς να βγάλω χρήματα, αλλά δεν είχα ακριβώς στο μυαλό μου το τι ήθελα να κάνω. Δεν ήθελα να γίνω κάτι σπουδαίο μεγαλώνοντας, ήθελα απλά να έχω πολλά χρήματα”, πρόσθεσε.

“Οι γονείς δεν ήθελαν να κάνω παρέα με συγκεκριμένα άτομα γιατί ήθελαν να διαβάζω συνέχεια. Ήθελαν να διαβάζω πολύ για να γίνω γιατρός ή δικηγόρος. Αυτό ήθελαν να κάνω.”

eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3 35

 Instagram/lunatic_living

“Η μαμά μου ήταν ψυχολόγος και ο μπαμπάς μου ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος. Ήθελαν να ακολουθήσω τα βήματά τους, δηλαδή να έχω μια καλή μόρφωση και μια επιτυχημένη καριέρα.”

“Η μαμά μου σιχαίνεται τον τρόπο ζωής μου. Πιστεύει ότι είναι ο χειρότερος τρόπος ζωής στον κόσμο. Είναι φεμινίστρια και πιστεύει πολύ στην χειραφέτηση των γυναικών. Ήθελε να παντρευτώ και να κάνω παιδιά και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που παντρεύτηκα κάποια στιγμή.”

a87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c 27

Instagram/lunatic_living

“Παντρεύτηκα μια φορά και αυτή ήταν η τελευταία. Νομίζω ήμουν παντρεμένος για λιγότερο από 30 μέρες. Το έκανα κυρίως επειδή το ήθελαν οι γονείς μου και επειδή εκείνη ήταν έγκυος. Προσπαθούσα να τους ευχαριστήσω όλους εκτός από τον εαυτό μου.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tony Toutouni (@lunatic_living) στις

“Μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ζω με την γυναίκα μου. Στο τέλος είχα προσπαθήσει τα πάντα αλλά έφτασα στο σημείο να αισθάνομαι ότι έχω να κάνω με έναν άνθρωπο που με τρελαίνει.”

e4da3b7fbbce2345d7772b0674a318d5 23

Instagram/lunatic_living

“Ο γάμος είναι απαραίτητος επειδή είναι λογικός και για τις 2 μεριές, αλλά όταν είσαι τόσο πλούσιος και μπορείς να έχεις τα πάντα στον κόσμο δεν καταλαβαίνω πως μπορεί ο γάμος να σε ωφελήσει. Για μένα δεν βγάζει νόημα.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tony Toutouni (@lunatic_living) στις

“Τώρα θέλω μόνο να πηγαίνω σε πάρτι και να γνωρίζω διαφορετικούς ανθρώπους. Έχω πάει με 9 γυναίκες σε μια βραδιά. Μετά υπάρχουν και μέρες που έχω πάει μόνο με μια..εξαρτάται. Βλέπω πως πηγαίνουν τα πράγματα και γενικά δεν έχω δεσμεύσεις. Ούτε μια φορά στην ζωή μου δεν έχω πληρώσει για να πάω με μια γυναίκα.”

1679091c5a880faf6fb5e6087eb1b2dc 16

Instagram/lunatic_living

[ladbible]

Τα πιο σημαντικά