Έκανε πρόταση γάμου με 6 δαχτυλίδια στην κοπέλα του για να διαλέξει εκείνη οποίο θέλει

3 Δεκεμβρίου, 2018 9:05 ΜΜ
More videos

Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα του γάμου μπορεί να γίνει αρκετά τρομακτική ακόμα και στις πιο ωραίες στιγμές. Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ αγαπάμε τον άνθρωπο που πρόκειται να παντρευτούμε και να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί του υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να οργανωθούν και να τακτοποιηθούν για να γίνει ο γάμος που το άγχος δεν λείπει ποτέ.

Και ενώ οι περισσότεροι μελλόνυμφοι ανησυχούν για το πως θα βάλουν τους καλεσμένους να καθίσουν ή τι λουλούδια να διαλέξουν για τον στολισμό ένας τύπος αποφάσισε να δώσει στην αρραβωνιαστικιά του όσα περισσότερα δαχτυλίδια γίνεται.

Η επιλογή του δαχτυλιδιού είναι πάντα μια δύσκολη απόφαση γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην αρέσει καθόλου στο έτερο ήμισυ.

Έτσι, ο Ντένις Μπράουν σκέφτηκε έναν πιο πρωτότυπο τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Αντί να γονατίσει και να την κάνει πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι, γονάτισε κρατώντας 6 μονόπετρα αφήνοντας την ίδια να διαλέξει αυτό που της άρεσε περισσότερο.

Ο Ντένις άνοιξε ένα κουτί σε σχήμα καρδιάς με 6 δαχτυλίδια μπροστά στην κοπέλα του, Αττάρα Ντάλας, ρωτώντας την αν θέλει να τον παντρευτεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nate Veal (@natevealphotography) στις

Φυσικά μια τόσο πρωτότυπη πρόταση γάμου δεν θα μπορούσε να γίνει έτσι απλά. Ο Ντένις είχε προσλάβει για τον σκοπό αυτό μια εταιρία οργάνωσης εκδηλώσεων, επαγγελματία φωτογράφος και στυλίστα.

Nathaniel Veal/Instagram

Και σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν η Αττάρα διάλεξε το δαχτυλίδι σε σχήμα δάκρυου.

[unilad]

Ακολουθήστε μας στο facebook: