Έκαναν τρίδυμα πανομοιότυπα κοριτσάκια και για να τα ξεχωρίσουν τους βάφουν τα νύχια με διαφορετικό χρώμα

12 Αυγούστου, 2022 3:36 ΠΜ
More videos

Πανομοιότυπα τρίδυμα κοριτσάκια: Μια μητέρα κατάφερε να γεννήσει πανομοιότυπα τρίδυμα κορίτσια. Η πιθανότητα για κάτι τέτοιο, είναι 1 στα 200 εκατομμύρια. Συνέλαβε φυσικά, δίχως τη βοήθεια φαρμάκων γονιμότητας.

Πανομοιότυπα τρίδυμα κοριτσάκια: Οι δηλώσεις από τους περήφανους γονείς

Η 31χρονη Sian William και ο φίλος της Aaron Palfrey, 26 ετών, από το Cwmbran της Νότιας Ουαλίας, καλωσόρισαν στη ζωή τις κόρες τους, Jorgie, Belle και Olivia, τον περασμένο Μάιο.

Οι περήφανοι γονείς δήλωσαν ότι ήταν «ευλογημένοι» αλλά παραδέχτηκαν ότι ήρθαν αντιμέτωποι και με αρκετές προκλήσεις.

Πανομοιότυπα τρίδυμα κοριτσάκια: Οι τρόποι που χρησιμοποιούν για να τις ξεχωρίζουν

Έπρεπε να γίνουν δημιουργικοί για να τις ξεχωρίζουν, όπως το να βάφουν διαφορετικά χρώματα τα νύχια των χεριών ή των ποδιών τους.

Η Sian είπε: “Μπορεί να απαιτούν σκληρή δουλειά, αλλά το αξίζουν.”

“Ανταλλάξαμε τη Mercedes μας με μία οικογενειακή Land Rover. Είναι πολύ πιο εύκολο να βάλουμε σε αυτήν τρία καθίσματα αυτοκινήτων για παιδιά.”

Οι νέοι γονείς διαπίστωσαν ότι περίμεναν πανομοιότυπα τρίδυμα κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης.

Η Sian δήλωσε: “Ήμουν ενθουσιασμένη που περίμενα μωρό, αλλά στο υπερηχογράφημα, ο γιατρός άκουσε δύο χτύπους καρδιάς και στη συνέχεια κι ένα τρίτο. Ένα μικρό ωάριο είχε δημιουργήσει τρία θαύματα.”

Πανομοιότυπα τρίδυμα κοριτσάκια: Η περίοδος της εγκυμοσύνης

“Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι πανομοιότυπα και οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο χωρίς φάρμακα γονιμότητας ήταν μία στα 200 εκατομμύρια.”

“Μείναμε άφωνοι. Στην εξέταση των 15 εβδομάδων ανακαλύψαμε ότι περιμέναμε τρία κορίτσια.”

Λόγω του ότι η εγκυμοσύνη της θεωρούνταν υψηλού κινδύνου, η Sian γέννησε με καισαρική το Μάιο του περασμένου έτους στις 32 εβδομάδες.

Τα μικροσκοπικά μωρά μεταφέρθηκαν στην ΜΕΘΝ αμέσως μετά τη γέννα.

Η Sian είπε: “Έπρεπε να περάσουν μέρες για να τις κρατήσουμε, αλλά όταν τις αγκαλιάσαμε, νιώσαμε τη μαγεία. Το πρόσωπο του Aaron ήταν γεμάτο υπερηφάνεια. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι ήταν δικές μας.”

Ενώ η Sian και ο Aaron έχουν αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας των παιδιών, έχουν επίσης βοήθεια από τη μητέρα της Sian, την 57χρονη Julie, η οποία ζει δίπλα τους.

“Το σπίτι μας βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην μαμά μου, οπότε μπορούμε να έχουμε βοήθεια ανά πάσα στιγμή. ”