Έκαναν τατουάζ στο μέτωπο ενός 17χρονου επειδή προσπάθησε να κλέψει ποδήλατο

13 Ιουνίου, 20172:15 ΠΜ

Δύο άνδρες στη νοτιοανατολική Βραζιλία συνελήφθησαν και κατηγορούνται για βασανιστήρια καθώς έκαναν στο μέτωπο ενός εφήβου τατουάζ με τη φράση «Είμαι κλέφτης και αποτυχημένος».

Οι συλληφθέντες είπαν ότι το 17χρονο αγόρι προσπάθησε να κλέψει ένα… ποδήλατο, κάτι το οποίο το ίδιο αρνείται. Η οικογένειά του λέει ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε το βίντεο

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους άνδρες, καθώς είχαν το θράσος να διαμοιράσουν στο διαδίκτυο ένα βίντεο του «κατορθώματός» τους. Οι συλληφθέντες, ηλικίας 27 και 29 ετών, ομολόγησαν ότι έγραψαν το μήνυμα ως «τιμωρία».

«Είμαι κλέφτης και αποτυχημένος»

Το αγόρι είπε ότι έπεσε πάνω στο ποδήλατο επειδή είχε μεθύσει, αλλά ότι δεν προσπαθούσε να το κλέψει.

Οι δύο άνδρες έπιασαν το αγόρι, έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του και είπαν ότι θα του κάνουν τατουάζ. «Τους ζήτησα να κάνουν το τατουάζ στο χέρι μου, αλλά είπαν ότι θα το κάνουν στο μέτωπό μου και άρχισαν να γελούν» δήλωσε στην εφημερίδα Folha de S.Paulo. «Τότε τους ικέτεψα να σπάσουν τα χέρια και τα πόδια μου αντί να μού κάνουν τατουάζ στο μέτωπο» δήλωσε το παιδί σε συγκλονιστική του μαρτυρία.

Στο παραπάνω βίντεο, το φοβισμένο αγόρι, κάθεται σε μια καρέκλα αλλά δεν είναι δεμένο, ενώ ένας άνδρας με μηχανή τατουάζ το κρατά από τα μαλλιά. Ο άντρας γελάει και λέει: «Αυτό θα πονέσει».

Στη Βραζιλία έχει ξεκινήσει μια διαδικτυακή εκστρατεία για να συγκεντρωθούν χρήματα για την αφαίρεση του τατουάζ.

[dailymail] []

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News