Έκαναν στον φίλο τους ψεύτικη κηδεία επειδή είναι συνεχώς με την κοπέλα του!

23 Οκτωβρίου, 2015 10:17 ΠΜ
More videos

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, ο 20χρονος Keiran Cable, από το Ρόντα της Ουαλίας, είχε κανονίσει να δει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι σε μια παμπ, με την παρέα του, όμως όταν έφτασε εκεί, ανακάλυψε περίπου 50 φίλους του, οι οποίοι είχαν διοργανώσει την ψεύτικη κηδεία του, καθώς όπως του είπαν, περνούσε υπερβολικά πολύ χρόνο με τη νέα του κοπέλα, κάνοντας τους να νιώθουν πως τον έχουν χάσει.

Όπως αποκάλυψε στο BuzzFeed News ένας από τους διοργανωτές της κηδείας, ο Ben Sullivan, όλοι όσοι παραβρέθηκαν εκεί ήταν στενοί φίλοι που γνώριζαν τον Cable 4-5 χρόνια, οι περισσότεροι από την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, που συνήθιζαν να παίζουν μαζί του.

Η ψεύτικη κηδεία περιελάμβανε τα πάντα, από φέρετρο μέχρι και ψαλμωδίες, ακόμα και νεκροφόρα, ενώ ένας από τους φίλους του 20χρονου, τραγούδησε εις μνήμην του το κομμάτι «Ruby», των Kaiser Chiefs.

Όσο για τον ίδιο τον Cable, όπως δήλωσε σε τοπικά μέσα, έπαθε σοκ και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, σε όλο αυτό το γεγονός.

Τα μάγουλα του πονούσαν από το πολλά χαμόγελα και η προσπάθεια των φίλων του, πρόκειται να μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Sullivan, φαίνεται πως και η κοπέλα του 20χρονου πήρε καλά το συμβάν.

Το εκπληκτικό της όλης υπόθεσης όμως, είναι πως αυτή η «έκπληξη» των νεαρών, κατάφερε να γίνει γνωστή και σε άλλες ηπείρους, όπως την Αμερική, την Ασία, ακόμα και την Αυστραλία, μετά από τη δημοσιοποίηση της σε μια ιστοσελίδα με τοπικά νέα.

Πάντως, ο Cable είπε στο BuzzFeed News, ότι η προσοχή που του έδωσαν οι φίλοι του τον άφησε άφωνο και πως ήταν μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη, για την οποία δεν είχε ιδέα, ενώ μετά από αυτή.

O ίδιος δέχτηκε εκατοντάδες αιτήματα φιλίας στο Facebook και είδε το όνομα του να αναφέρεται από πολλά μέσα και ανθρώπους, καθώς του πήραν συνέντευξη και από έναν ραδιοφωνικό σταθμό. «Είναι ένα μεγάλο όνειρο!».

Πηγή: walesonline, elitedaily

Ακολουθήστε μας στο facebook: