Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
διεθνήΕκαναν σεξ μπροστά στην 3χρονη κόρη τους και το μετέδιδαν ζωντανά

Εκαναν σεξ μπροστά στην 3χρονη κόρη τους και το μετέδιδαν ζωντανά

Την επιμέλεια του παιδιού τους είναι πιθανό να χάσουν δύο Ρώσοι, οι οποίοι βιντεοσκοπούσαν τις ερωτικές τους περιπτύξεις μπροστά στην 3χρονη κόρη τους.

Δείτε το βίντεο

Η 23χρονη μητέρα Yana Leonova και ο 32χρονος Nikolay Kostenevsky βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με τις συνέπειες της πράξης τους, καθώς το βίντεο με τη συνέυρεσή τους, στο σπίτι τους στο Yaroslavl, το οποίο μάλιστα μετέδιδαν σε ζωντανή μετάδοση έγινε διάσημο.

Όπως γράφει η εφημερίδα Scottish Sun, το βίντεο ξεκινά με την 23χρονη να τοποθετεί την κάμερα μέσα στην κουζίνα του σπιτιού.

pay js144070574

Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Nikolay, η πόρτα της κουζίνας μένει ανοιχτή και το ζευγάρι αρχίζει να ερωτοτροπεί ενώ η κόρη τους στέκεται στην πόρτα της κουζίνας, παρακολουθώντας τα πάντα. Έπειτα από λίγο, αρχίζει να κλαίει.

Όταν η σεξουαλική πράξη ολοκληρώνεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κοριτσάκι, που κλαίει ακόμα με λυγμούς, ακούγεται να λέει: «Αύριο θα είναι εδώ η γιαγιά μου και θα της τα πω όλα». «Δεν με νοιάζει καθόλου» απαντά, με μια πιο αγενή έκφραση, ο πατέρας της.

pay js144070594

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, οι αρχές απομάκρυναν το κοριτσάκι από το σπίτι του και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

«Το παιδί είναι στο νοσοκομείο, το παρακολουθούν γιατροί και ψυχολόγοι για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή εάν η κατάσταση αυτή είχε επαναληφθεί» δήλωσε εκπρόσωπος των Κοινωνικών Υπηρεσιών. «Αν δεν είναι αυτή η πρώτη φορά, είναι πιθανό να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να τους αφαιρέσουμε τα γονικά τους δικαιώματα» προσθέτει για το ζευγάρι.

pay js144070570

Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν κατηγορίες και ακόμα και ποινή φυλάκισης.

[mirror]

Τα πιο σημαντικά