Έκαναν πλαστική στον σκύλο τους για να μοιάζει με το σκυλάκι από την ταινία «Η μάσκα»

17 Φεβρουαρίου, 2017 3:00 ΜΜ
More videos

Μια οικογένεια επικρίθηκε σκληρά για την απόφασή της να κάνει πλαστική επέμβαση στον σκύλο της, επειδή δεν της άρεσε το σχήμα των αυτιών του.

Ζήτησαν από τους κτηνιάτρους να μικρύνουν το μέγεθος των αυτιών του σκύλου, ώστε να μοιάσει περισσότερο με τον σκύλο από την ταινία “Η μάσκα”.

Η 37χρονη Μαρίνα Εσμάτ από την Ρωσία αγόρασε το σκύλο για τον γιο της και παρατήρησαν, ότι τα αυτιά του άρχισαν να μεγαλώνουν προς τα πάνω.

Η οικογένεια χρησιμοποίησε βάρη και κόλλα για να κατεβάσει τα αυτιά του σκύλου και όταν αυτό απέτυχε αποφάσισαν να του κάνουν πλαστική επέμβαση.

“Παρατηρήσαμε, ότι μετά από έναν μήνα τα αυτιά του άρχισαν να μεγαλώνουν προς τα πάνω. Αποφασίσαμε να το διορθώσουμε αυτό και αρχίσαμε να ψάχνουμε για χειρουργούς. Πρώτα, προσπαθήσαμε να του κολλήσουμε ένα επίθεμα και κέρματα στα αυτιά του, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Φυσικά, ο σκύλος αισθανόταν δυσφορία”, ανέφερε η Εσμάτ.

Ο σκύλος έκανε πλαστική επέμβαση στα αυτιά του.

CEN

Η Μαρίνα Εσμάτ με τον σκύλο.

CEN

Ήθελαν να μοιάσει με τον Μάιλο, τον σκύλο από την ταινία “Η μάσκα”.

Rex Shutterstock

“Σε μια οικογενειακή συγκέντρωση αποφασίσαμε να φτιάξουμε τα αυτιά του σκύλου με την βοήθεια ενός χειρουργού. Οι γιατροί προσπάθησαν να μας αποτρέψουν, αλλά πιστεύαμε, ότι θα φαινόταν πιο ωραίο αισθητικά”.

“Θέλαμε να ζευγαρώσει, αλλά με τα αυτιά του προς τα πάνω νομίζαμε, ότι δεν θα βρει ταίρι. Επίσης, θέλουμε να τον πάμε σε επιδείξεις σκύλων. Τώρα, όλα είναι τέλεια”.

Οι κτηνίατροι που επισκέφθηκε η οικογένεια προσπάθησαν να τους μεταπείσουν, αλλά η οικογένεια ήταν ανένδοτη. Ο χειρουργός Αντρέι Μεζίν τάχθηκε κατά την επέμβαση, χαρακτηρίζοντάς την “περιττή”.

“Οι άνθρωποι επικοινώνησαν με την κτηνιατρική κλινική, ζητώντας από τους κτηνιάτρους να μικρύνουν τα αυτιά του σκύλου”, ανέφερε ο Μεζίν.

Ο κτηνιάτρος Αντρέι Μεζίν προσπάθει να μεταπείσει την οικογένεια να μην κάνει την επέμβαση.

Getty

“Δεν πιστεύουμε, ότι η επέμβαση είναι δικαιολογημένη, αλλά μερικοί ζητούν πολλά, θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση των αυτιών του σκύλου για να μοιάζει με άλλη ράτσα”.

“Η επέμβαση έγινε. Τραυματίσαμε τον χόνδρο και εξαιτίας αυτού τα όρθια αυτιά έπεσαν”.

“Η ιδιοκτήτρια του σκύλου επέμενε πολύ, επειδή ήθελε να πάει σε επιδείξεις σκύλων και εκεί τα κριτήρια για αυτή την ράτσα είναι πολύ συγκεκριμένα. Ο σκύλος μοιάζει με αυτή την ράτσα, εκτός από τα αυτιά του και εξαιτίας αυτού δεν θα μπορούσε να κερδίσει”.

Φυσικά, οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν έντονες και αρνητικές, καταδικάζοντας αυτή την πράξη.

Τα αυτιά του σκύλου έδειχναν προς τα πάνω.

Rex Shutterstock