Έκαναν αναγκαστική προσγείωση λόγω αηδιαστικού περιστατικού στον αέρα!

17 Μαρτίου, 2015 6:29 ΜΜ
More videos

Οι επιβάτες που πετούσαν από την Αγγλία με προορισμό το Ντουμπάι έζησαν μια περιπέτεια, που μοιάζει απίστευτη, αλλά είναι αληθινή. Τι έγινε όταν ένας από αυτούς επισκέφθηκε την τουαλέτα.

Οι επιβάτες της πτήσης Χίθροου με προορισμό στο Ντουμπάι θα πρέπει να θυμούνται για πολύ καιρό την τελευταία πτήση τους κατά τη διάρκεια της οποίας οι πιλότοι αναγκάστηκαν να προσγειώσουν το αεροπλάνο, όχι λόγω αεροπειρατείας ή μηχανικής βλάβης, αλλά λόγω βιολογικής ανάγκης επιβάτη.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και αναρτήσεις των επιβατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ανάγκη ενός επιβάτη ήταν αρκετή για να προσγειωθεί άρον άρον το αεροπλάνο.

Όπως αναφέρεται, ένας επιβάτης επισκέφθηκε τις τουαλέτες του αεροπλάνου με αποτέλεσμα η δυσωδία να εξαπλωθεί σε όλο το εσωτερικό του, κάνοντας την ατμόσφαιρα ανυπόφορη.

Πολλοί άρχισαν να παραπονιούνται για την αηδιαστική μυρωδιά, που γινόταν εντονότερη, με τις αεροσυνοδούς να προσπαθούν να εντοπίσουν από που ερχόταν και αν επρόκειτο για μηχανικό πρόβλημα. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε η δυσοσμία προερχόταν από τις τουαλέτες.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους πιλότους της πτήσης να γυρίσουν πίσω το αεροπλάνο και να το προσγειώσουν στο Χιθρόου, με τους αγανακτισμένους επιβάτες να αναμένουν υπομονετικά στο αεροδρόμιο την επόμενη πτήση.

Metro News247 VICE
Ακολουθήστε μας στο facebook: