Έκανα σχέση με παντρεμένο και έμεινα έγκυος. Τί να κάνω με αυτόν που δεν θέλει το παιδί;

4 Ιουνίου, 202312:41 ΠΜ

Είμαι 25 ετών και το Μάρτιο λίγο πριν ξεκινήσει η καραντίνα έκανα σχέση με έναν άντρα 29 ετών, παντρεμένο και με παιδιά όπως αποδείχτηκε. Εργάζομαι ως μπαρίστα και εκείνος ως ιδιωτικός υπάλληλος. Τον ξέρω από το μαγαζί που δουλεύω γιατί κάθε μέρα εγώ του φτιάχνω τον καφέ του. Κάθε φορά που με έβλεπε με κάρφωνε με τα μάτια του, μου χαμογελούσε και μου έκανε διάφορα αστειάκια, όχι ότι εμένα μου πέρναγε απαρατήρητος. Όποτε τον έβλεπα να πλησιάζει ένιωθα πεταλούδες στο στομάχι. Κατόπιν εορτής έμαθα ότι οι συνάδελφοί του είχαν καταλάβει τι συνέβαινε μεταξύ μας και του έλεγαν αστειευόμενοι ότι αν η γυναίκα του μάθαινε την αλήθεια, θα μας κρέμαγε και τους δύο ανάποδα.

Ζω μόνη μου εδώ και καιρό. Είμαι ελεύθερη χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις και πίστευα ότι έτσι ήταν και εκείνος. Όταν τα φτιάξαμε δεν ήξερα την αλήθεια, αλλά ένα βράδυ που είχαμε βγει για φαγητό μου είπε ότι ήταν παντρεμένος, αλλά με τη γυναίκα του ήταν σε διάσταση. Το δέχτηκα και δεν έκανα τίποτα για να αλλάξω την κατάσταση. Μπορεί να ήταν παντρεμένος, αλλά μαζί του έκανα το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου και αυτό δεν θα το έχανα με τίποτα. Μου υποσχέθηκε ότι το διαζύγιο θα βγει σύντομα και μετά θα μπορούμε να είμαστε και επισήμως μαζί. Ξέρω ότι είναι λάθος να είναι παντρεμένος και παράλληλα να είναι μαζί μου, αλλά περνάγαμε τόσο καλά και πίστευα ότι είχαμε μέλλον. Καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας μέναμε μαζί και παρά τις δυσκολίες που βιώναμε λόγω Κορονοϊού και λόγω των οικονομικών προβλημάτων λόγω αναστολής εργασίας μπορώ να πω ότι ήταν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου.

Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Δεν ξέρω γιατί σοκαρίστηκα τόσο πολύ. Φταίει το γεγονός ότι ποτέ δεν πίστευα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο σε μένα.

Του έστειλα μήνυμα και του είπα να έρθει αμέσως σπίτι γιατί είχα κάτι σημαντικό να του πω. Σκέφτηκα ότι θα ενθουσιαστεί μόλις μάθει το νέο αλλά το αντίθετο. Είπε ότι έχει παιδιά και ότι δεν θέλει άλλα. Αυτό πρώτη φορά το άκουγα. Ήξερα ότι ήταν παντρεμένος αλλά δεν μου είχε πει ποτέ ότι είχε και παιδιά!
Το παιδί αυτό μπορεί να μην το περίμενα αλλά το θέλω πολύ, φοβάμαι όμως ότι του αξίζει ένας καλύτερος πατέρας απ’ αυτόν που μπορώ να του προσφέρω. Τώρα πια είναι αργά. Είμαι έγκυος και πατέρας είναι αυτός. Λυπάμαι πολύ που ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν ξέρω τι να κάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιδί θα το κρατήσω. Με τον πατέρα του δεν ξέρω τι θα κάνω. Καμία ιδέα;

Κατερίνα

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News