Έκανα one night stand πριν 5 χρόνια και τώρα η κοπέλα λέει ότι έχω παιδί εκτός γάμου

9 Ιουνίου, 20233:55 ΠΜ

Πριν από 5 χρόνια όταν ήμουν ακόμα ελεύθερος γνωρίστηκα σε ένα μπαρ με μία κοπέλα και κάναμε one night stand στις τουαλέτες. Ήταν η μοναδική φορά στη ζωή μου που το έκανα και το χάρηκα όσο δεν φαντάζεστε αλλά σήμερα 5 χρόνια μετά η γυναίκα αυτή εμφανίστηκε λέγοντάς μου ότι εκείνο το βράδυ έμεινε έγκυος και γέννησε ένα παιδί για το οποίο δεν γνωρίζω τίποτα.

Όταν την ξαναείδα δεν την αναγνώρισα καν. Είχα ξεχάσει την ύπαρξή της. Ένα βράδυ την είχα δει όλο κι όλο που να τη θυμάμαι; Είμαι 27 ετών και εκείνη μία πραγματικά όμορφη και σέξι κοπέλα λίγο μικρότερη από μένα.

Γνωριστήκαμε μία εποχή που ήμουν μόνος μου αρκετό καιρό. Μιλούσαμε όλο το βράδυ καθισμένοι στο μπαρ και ταιριάζαμε σε πολλά. Θα μπορούσε εκείνο το βράδυ να είναι η αρχή μιας νέας, όμορφης σχέσης αλλά δεν έκατσε…

Στη συνέχεια μου έκανε νόημα να την ακολουθήσω και εγώ φυσικά δέχτηκα. Το σεξ μαζί της ήταν καταπληκτικό και ας ήταν λίγο άβολα μέσα στις τουαλέτες. Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε αλλά για να σας πω την αλήθεια μου καλύτερο σεξ δεν έχω κάνει.

Το επόμενο πρωί της έστειλα μήνυμα και τη ρώτησα αν θα ήθελε να ξαναβρεθούμε. Μου είπε ένα σκέτο «ίσως» και εγώ της απάντησα «Έχεις το νούμερό μου, όποτε θέλεις με παίρνεις». Το έκανε άλλα 5 χρόνια μετά.
Έχω προχωρήσει στη ζωή μου και έχω σχέση με μία άλλη κοπέλα. Πραγματικά με σόκαρε όταν μετά από τόσα χρόνια εμφανίστηκε ξανά. Μου έστειλε ένα μήνυμα και μου ζήτησε να βρεθούμε για να μου πει ότι εκείνο το βράδυ έμεινε έγκυος και ότι γέννησε μία κόρη που σήμερα είναι 4 ετών και εγώ είμαι ο μπαμπάς της. Όταν μου έφερε το παιδί για να το δω έφερε μαζί και τα άλλα δύο αδερφάκια του που τα έχει από άλλο πατέρα.

Ο τότε σύντροφός της και πατέρας των δύο άλλων παιδιών της πίστευε ότι το παιδί είναι δικό του αλλά εκείνη μου είπε ότι εκείνη την εποχή είχαν χωρίσει και σεξουαλικές σχέσεις είχε μόνο με μένα γι’ αυτό και είναι τόσο σίγουρη ότι το παιδί είναι δικό μου. Μου είπε ότι δεν θέλει τίποτα από μένα ούτε αποσκοπεί κάπου και ότι αν δεν θέλω ή δεν είμαι έτοιμος μπορώ να το ξεχάσω και να συνεχίσω τη ζωή μου. Και η κοπέλα μου όμως είναι αναστατωμένη και της κάνει εντύπωση που η γυναίκα αυτή δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια.

Εγώ να σας πω την αλήθεια έχω τις αμφιβολίες μου. Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι δικό μου και μου κάνει εντύπωση η χρονική στιγμή που επέλεξε για να μου το πει. Έπρεπε το παιδί να πάει 4 ετών;

Προς το παρόν την έχω μπλοκάρει από το κινητό μου. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Εσείς τι πιστεύετε ότι είναι το σωστό;

Λεωνίδας

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News