Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Έκανα μία άβολη συζήτηση με τα παιδιά μοu»: H επίσημη απάντηση της...

«Έκανα μία άβολη συζήτηση με τα παιδιά μοu»: H επίσημη απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Στάνκογλου

Tις φήμες για τη δήθεν σχέση της με τον Γιάννη Στάνκογλου, που ξεκίνησαν ως πληροφορίες χωρίς το όνομά της, σε τηλεοπτική εκπομπή και ακολουθήθηκαν από πρωτοσέλιδο της Espresso, σχολίασε μέσα από μία σειρά insta stories η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου και να απαντήσω σε όλο αυτό το ζήτημα που έχει προκύψει αλλά επειδή η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και χρειάστηκε πριν από λίγο να κάνω μία κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν θα ‘θελα να την είχα κάνει γιατί δεν έχω κανέναν λόγο, πρέπει να το λήξουμε», είπε ξεκινώντας.

«Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Σταματίνας (Τσιμτσιλή), όπως ίσως έχετε δει, έγινε αναφορά – βασισμένη πάνω σε μία συνέντευξή του – σε μία νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου. Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ειπώθηκε το όνομά μου, ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε μένα αλλά να που κάποιων το μυαλό πήγε.

Στην πορεία, την επόμενη μέρα λοιπόν πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso μαζί με τη φωτογραφία μου, το όνομά μου δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου, ότι εγώ είμαι η νέα σχέση του. Κανένας δεν με πήρε τηλέφωνο από καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο… Δεν ισχύει. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί 3 φορές στη ζωή μας και ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας, άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, μου έχει κάνει την τιμή και φιλοξενείται στην εκπομπή μου, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη… αυτά.

Για να καταλάβετε δεν είχα καν το τηλέφωνο αυτού του ανθρώπου. Πήρα την Τρίτη την υπεύθυνη καλεσμένων μας και της λέω: μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό του Γιάννη Στάνκογλου; Τον πήρα την Τρίτη πρώτη φορά να δω μήπως ξέρει κάτι, μήπως έχει ιδέα πώς όλο αυτό ξεκίνησε. Δεν είχε.

Ευχαριστώ τις περισσότερες εκπομπές που δεν παίξανε τη φωτογραφία μου και το όνομά μου στην είδηση αυτή, όχι όλες… οι περισσότερες όμως εκτός από μία. Τα sites όμως έπαιξαν κανονικά την είδηση της Espresso, φωτογραφίες, τίτλους, ονόματα, όλα.

Καταλαβαίνω ότι μία τέτοια είδηση, αν ίσχυε, θα είχε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, γιατί κάνω την ίδια δουλειά κι εμένα αν υπήρχε μία τέτοια είδηση και εμένα μπορεί να με ενδιέφερε να την παίξουμε στην εκπομπή. Όμως νομίζω ότι κάνοντας σωστό ρεπορτάζ οφείλεις να πάρεις τους εμπλεκόμενους ένα τηλέφωνο να δεις αν ισχύει πριν βάλεις τις φάτσες τους σε ένα πρωτοσέλιδο και τους κρεμάσεις στα περίπτερα και έχουν και παιδιά στην εφηβεία.

Και επειδή χρειάστηκε εγώ να κάνω μία πάρα πολύ άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου, θα παρακαλούσα πάρα πολύ όποιο site ή άλλο Μέσο χρησιμοποίησε αυτή την είδηση με τη φωτογραφία και το όνομά μου, να το αποσύρει. Ευχαριστώ», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου στα insta stories της.

Δείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Στάνκογλου στη Σίσσυ Χρηστίδου μόλις έγινε γνωστός ο χωρισμός του:
Τα πιο σημαντικά