Έκανα έρωτα με τη μητέρα της κοπέλας μου, την φαντασιωνόμουν από την πρώτη μέρα

6 Οκτωβρίου, 20223:12 ΠΜ
More videos

Πάντα με έλκυε η μητέρα της κοπέλας μου και ένιωθα τρομερά άβολα με αυτό. Καθώς περνούσε ο καιρός με έλκυε ολοένα και περισσότερο. Μερικά χρόνια μετά, αποφάσισα να δω τι θα συνέβαινε αν γινόμουν λίγο πιο φιλικός μαζί της.

Όταν την γνώρισα ήταν μια πετυχημένη επαγγελματίας περίπου 45 ετών και είχε τέλεια εμφάνιση. Κάθε φορά που την συναντούσα ήταν πολύ θερμή μαζί μου, και πάντα μου έδινε μια σφιχτή αγκαλιά και ένα φιλί στο μάγουλο. Πάντα περίμενα με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή.

Μια μέρα καθώς την αποχαιρετούσα χωρίς να είναι κάποιος άλλος δίπλα μας, έβαλα το χέρι μου στη μέση της . Δεν έδειξε να ενοχλείται και στην πραγματικότητα έδειξε να με κρατάει περισσότερο από άλλες φορές στην αγκαλιά της. Στο επόμενο ταξίδι που πήγαμε με την κοπέλα μου για κάποιο λόγο ήρθε μαζί μας. Ενώ περιμέναμε στην είσοδο του ξενοδοχείου ήρθε ξαφνικά και μου έδωσε την κλασσική αγκαλιά με το φιλί στο μάγουλο. Αυτή τη φορά όμως με φίλησε πεταχτά στο στόμα ενώ τα χέρια της ήταν στο στήθος μου. Από εκείνη τη μέρα κάθε φορά που την συναντούσα, κάθε φιλί γινόταν ολοένα και πιο παθιασμένο.

Μια μέρα περνούσα από την περιοχή της και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Όλα μου έδειχναν ότι θα πήγαινα προς την καταστροφή αν συνέχιζα αλλά παρόλα αυτά την πήρα τηλέφωνο. Της είπα ότι ήμουν κοντά και πως ήθελα να τη χαιρετήσω. Μου είπε ότι ο άντρας της έλειπε και πως θα μπορούσα να περάσω από το σπίτι καθώς και εκείνη με σκεφτόταν. Πήγα γρήγορα και με χαιρέτησε στην πόρτα. Και οι δύο ήμασταν ενθουσιασμένοι και νευρικοί. Με φίλησε όπως συνήθιζε αλλά την τράβηξα πάνω μου και της έδωσα το πιο παθιασμένο φιλί της ζωής μου. Την ήθελα πάρα πολύ. Μετά από μερικά λεπτά ενώ φιλιόμασταν, με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Ξεκινήσαμε να βγάζουμε τα ρούχα μας και με έβαλε να υποσχεθώ ότι δεν θα μιλούσα σε κανέναν γι αυτό. Εξάλλου μου δήλωσε ότι θα γινόταν μόνο μία φορά. Συμφώνησα και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.

Φίλησα κάθε σημείο του 50χρονου κορμιού της και μετά κάναμε σεξ. Την φαντασιωνόμουν από την πρώτη μέρα που την γνώρισα, και επιτέλους συνέβαινε. Κάναμε σεξ πάνω από 2 φορές εκείνη την ημέρα, και μείναμε στο κρεβάτι για δύο ώρες. Όσον αφορά την υπόσχεση ότι θα γινόταν μόνο μία φορά δεν την τηρήσαμε ποτέ. Κάναμε σεξ κάθε φορά που βρίσκαμε την ευκαιρία.
Πολλές φορές παραλίγο να το μάθει η κοπέλα μου. Τη μία στιγμή μπορεί να ήταν επίσκεψη στο σπίτι μας για φαγητό και λίγες ώρες μετά, μπορεί να έκανα σεξ μαζί της. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Με την κοπέλα παντρευτήκαμε, οπότε είναι και επίσημα η πεθερά μου πιά. Πάντα θα με ελκύει και πάντα θα κάνω σεξ μαζί της με την πρώτη ευκαιρία.

Μάνος

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News