«Έκανα ένα απλό τεστ DNA για να μάθω την καταγωγή μου κι ανακάλuψα ότι ο σύντροφός μου είναι… αδερφός μου»

4 Σεπτεμβρίου, 2022 3:04 ΠΜ
More videos

Μία 30χρονη κοπέλα ανακάλυψε ότι ο επί σειρά ετών σύντροφός της είναι ο βιολογικός της αδελφός, μετά από τεστ DNA που έκανε.

Μία απίθανη ιστορία εξομολογήθηκε μία χρήστης του Reddit, η οποία ανακάλυψε πως ο αγαπημένος της σύντροφος, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια, είναι ο βιολογικός αδελφός της.

Όπως αναφέρει η 30χρονη κοπέλα στην ανάρτηση που έκανε, η οποία έγινε viral: «Μόλις έμαθα ότι αυτός που βγαίνω εδώ και έξι χρόνια είναι ο βιολογικός αδελφός μου. Είμαι 30 ετών και ο αδελφός μου είναι 32, αλλά θα λέω το αγόρι μου στην ανάρτησή μου. Νιώθω περίεργα για αυτό. Με υιοθέτησαν όταν ήμουν μωρό, αλλά δεν το ήξερα μέχρι που πήγα στο λύκειο.

Ευτυχώς είχαμε καλές οικογένειες. Δεν γυρίζαμε από το ένα σπίτι στο άλλο. Η σχέση μας ήταν και είναι εκπληκτική. Καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον πολύ γρήγορα. Ο ένας ελκύει τον άλλον γρήγορα. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο που νιώθω τέτοια έλξη και οικειότητα τόσο γρήγορα. Τώρα ξέρω ότι αυτό οφείλεται στο ότι είναι αδελφός μου».

Η 30χρονη κοπέλα θα κάνει σύντομα δεύτερο τεστ DNA

Αναφερόμενη στο τεστ DNA που έκανε, η 30χρονη κοπέλα υπογράμμισε «Ήμουν ενθουσιασμένη περιμένοντας το αποτέλεσμα, αλλά είδα ότι είμαστε αδέλφια. Σοκαρίστηκα. Μόλις το έμαθα και ακόμα δεν του το έχω πει. Έχουμε ένα σπίτι μαζί, ζούμε μια άνετη ζωή. Ελπίζω αυτό το τεστ ήταν τελικά λάθος, θα κάνω νέο σύντομα, αλλά είμαι ακόμα σε πανικό. Τον βλέπω ακόμα ως τον έρωτα της ζωής μου».