Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Έκανα 6 ώρες χειρουργεiο. Πoτέ δεν εiπα όμως γιατi σε μένα;» Καθnλώνει...

«Έκανα 6 ώρες χειρουργεiο. Πoτέ δεν εiπα όμως γιατi σε μένα;» Καθnλώνει η Νόνη Δούνια για το πρόβλnμα υγείας της

Η Νόνη Δούνια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύζυγο της, Κυριάκο Μουρατίδη, αλλά και στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε η ίδια στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο άνδρας της Νόνης Δούνια θέλει να ανανεώσουν τον όρκο τους

Μια ακόμη ιδιότητα σου είναι αυτή της συζύγου, τα τελευταία 19 χρόνια με τον Κυριάκο Μουρατίδη.

Είμαστε μαζί από το 2002 και παντρευτήκαμε το 2004. Ο άντρας μου θέλει να κάνουμε ανανέωση όρκων αλλά εγώ του λέω: «Ούτε τον ίδιο άντρα δεν παντρεύομαι ξανά»! Σίγουρα οι σχέσεις είναι δύσκολες. Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή, αλλά αυτό είναι και το ωραίο. Είμαστε μαζί συνειδητά. Είναι επίσης εξαιρετικός πατέρας, κάτι που εκτιμώ πολύ. Για εμένα όμως οι άνθρωποι που αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή μας είναι αυτοί που στέκονται στο πλευρό μας στα δύσκολα, γιατί στα εύκολα είναι όλοι εκεί. Πορεύομαι στη ζωή με έναν άνθρωπο που είναι εκεί στα δύσκολα.

Η Νόνη Δούνια ήταν ψύχραιμη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Αναφέρεσαι και στο πρόσφατο καρδιολογικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισες;

Εκεί να σου πω ότι εγώ ήμουν το στήριγμα της οικογένειας. Όταν ένας δικός σου άνθρωπος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, σε κατακλύζει ο φόβος. Αυτό έπαθαν και οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ ήμουν τρομερά ψύχραιμη. Δεν μπορείς να τα χειριστείς αλλιώς αυτά τα ζητήματα. Έκανα ένα χειρουργείο που διήρκεσε 6 ώρες. Ήξερα από τα 25 μου πως κάποια στιγμή στη ζωή μου θα χρειαζόταν να το κάνω. Ποτέ δεν είπα όμως «γιατί σε μένα;» γιατί δεν πιστεύω πως μου έχει συμβεί κάτι κακό. Είμαι ευλογημένος άνθρωπος. Έτσι αισθάνομαι τουλάχιστον.
Τα πιο σημαντικά