Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Είστε επıκίνδuνος, δείξτε μου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»: Έξαλλη η Ναταλί Βέλτση...

«Είστε επıκίνδuνος, δείξτε μου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»: Έξαλλη η Ναταλί Βέλτση με τον Λάγιο στον αέρα του Open

Η Ναταλί Βέλτση ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Γιώργο Λάγιο, στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου», σήμερα, Τρίτη, με αφορμή την τοποθέτηση του δεύτερου πάνω στις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο σύμβουλος ψυχικής υγείας, προ ημερών, στο «Πρωινό Σου Σου», «η δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα ήταν προκλητική, αλλά αληθής. Το θύμα έχει την επιλογή να το πει, να μιλήσει» και μάλιστα είχε κάνει και μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Γιώργος Λάγιος εμμένει στην άποψή του και σήμερα στην εκπομπή υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «το πρόβλημα είναι στα δικά τους χέρια, αν δεν μιλήσουν, εμείς δεν μπορούμε να τις βοηθήσουμε».

Η Ναταλί Βέλτση απαξίωσε την επαγγελματική ιδιότητα του Γιώργου Λάγιου

Από την πλευρά της, η Ναταλί Βέλτση, απευθυνόμενη στον Γιώργο Λάγιο, επεσήμανε «είναι απαράδεκτο και επικίνδυνο να διατυπώνονται τέτοιες απόψεις. Δεν είμαστε συνάδελφοι με τον κύριο Λάγιο, εγώ είμαι ψυχολόγος. Δεν είμαι απλά θεραπευτής, δεν ξέρω τι κάνατε. Δεν έχει δει μάλλον ο κύριος Λάγιος την κραυγή απόγνωσης στα μάτια τους όταν κάνει συνεδρία. Ο ρόλος του ψυχολόγου είναι να τους δυναμώσουμε και να τους μειώσουμε τον φόβο. Είναι επικίνδυνα αυτά τα πράγματα. Δεν έχετε βασικό πτυχίο. Πού είναι η διατριβή σας; Δεν είμαστε συνάδελφοι, ούτε θα γίνουμε. Ο καθένας δηλώσει ψυχολόγος, life coach και ψυχολόγος χωρίς βασικό bachelor ψυχολογίας. Γιατί βγαίνετε και λέτε επικίνδυνα πράγματα; Μιλάτε σαν ειδικός ψυχικής υγείας, ενώ έχετε πτυχία από το Deree στο μάνατζμεντ. Είστε επικίνδυνος! Πού είναι η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος; Θέλω να μου δείξετε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Είναι επικίνδυνα αυτά που λέτε. Εγώ αγαπώ τη δουλειά μου, τη σπουδάζω 11 χρόνια, δεν πήρα τρία χρόνια σεμινάριο».

Ο Γιώργος Λάγιος απάντησε «θα αντιπαρέλθω τις απαξιωτικές δηλώσεις προς το πρόσωπό μου, εδώ δεν ήρθαμε για να μειώσουμε ο ένας την ιδιότητα του άλλου. Δεν θέλω να σας μιλήσω για την ακαδημαϊκή μου κατάρτιση. Το Master μου το τριετές με 800 ώρες κλινικής άσκησης έχει αναγνωριστεί από το υπουργείο παιδείας και το διδακτορικό μου επίσης. Μιλάω ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, το οποίο μου έχει δώσει το δικαίωμα το κράτος. Δεν σας είπα εγώ ποτέ ότι είμαι ψυχολόγος. Είναι βία αυτό που λέτε, είναι απαξιωτικό και δεν ισχύει κιόλας. Γνωρίζετε τις σπουδές μου και με μειώνετε έτσι; Σας ρωτάω ευθέως, τις γνωρίζετε;».

Δείτε το βίντεο:Κουκλάρα με αναλογίες μοντέλου: Η εντυπωσιακή ψυχολόγος του MEGA, πέταξε τα ταγέρ, ποζάρει με μαγιό & μαγνητίζει

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει η νεαρή ψυχολόγος του MEGA, Νάταλι Βέλτση, που παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή “ΦΩΣ στο Τούνελ”.

Η Νάταλι Βέλτση είναι η ψυχολόγος που πλαισιώνει την ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη και του “ΦΩΣ στο Τούνελ”, αλλά πρόσφατα είχε βγει και σε εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, τραβώντας τα βλέμματα με την ομορφιά της.

Δείτε φωτογραφίες της από το instagram

stigmiotypo othonis 2024 04 24 11.47.17
Screenshot
stigmiotypo othonis 2024 04 24 11.47.26
Screenshot
stigmiotypo othonis 2024 04 24 11.47.32 scaled
Screenshot
stigmiotypo othonis 2024 04 24 11.47.37
Screenshot
stigmiotypo othonis 2024 04 24 11.47.43
Screenshot

Τα πιο σημαντικά